yavrular yuvaya gelmedi.Neden olabilir??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brtysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

brtysl

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berat YEŞİL
Meslek
doktor
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim,kardeşlerim sizlere bir sorum olacak.benim 2 tane miski yavrum var.yaklasık 2 haftadır uçuyorlardı.takla atıyorlar ama normal bir taklacı kuş gibi değil.sonuç olarak inerken zorluk çekmiyorlardı.ama bugün ikisi de karşı binanın en ust balkonunun kenarında kaldılar,gelmediler.gelmek için uğraşmadılar aslında.kuşlar 50 günlük bu arada.gidip almaya çalışsam mı yoksa sabah kendileri gelirler mi

Kuşların başına bir iş gelmezse yarın gelirler diye düşünüyorum.. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Kuşların başına bir iş gelmezse yarın gelirler diye düşünüyorum.. selamlarŞEREF
şeref abi bir iş derken nasıl bişey gelebilir mesela başlarına.eğer tehlikeli bi durum olcaksa gidip almaya çalışayım kuşları

bısey olmaz sabaha kendılerı gelırler

gidersen almaya gece senden daha çok ürkerler gece kaybetme riskin daha fazla bırak yarın mutlaka gelirler.

iyi akşamlar

BERAT KARDESİM O KUŞLARI HER NE SARTTA OLURSA OLSUN BİR SEKİLDE KALDIRIP EVİNE İNMESİNİ SAGLAYAMAZSAN ÜSTELİK EGİTİLMESİ GEREKEN YAVRULUK ÇAGINDA BUNU YAPMAZSAN İŞİN ZOR O KUŞLAR GELİRLERSEDE ACIKDIKLARI İÇİN GELECEKLER UÇURDUGUN ZAMAN YİNE GİDİP KONACAKLARI YER ORASIDIR YAPMAN GEREKEN İKİSİNİ BİR UÇURMA AYRI KUŞLARLA UÇUR BASKA TÜRLÜ UNUTMAZ LAR SEN SİTEMİZİ BİLEN BU ŞEKİL DURUMLARI GÖZLEMLEYEN YORUMLARDA YAPAN BİR KARDESİMİZSİN KUŞ DA DSİPLİNİ SAGLAYAMAZSAN HİÇ BİR TÜRLÜ VERİM ALAMAZSIN SEN KUŞLARA DEGİL KUŞLAR SANA BAGIMLI OLMALI KUŞLARIN ORAYA KONMASI DA GELİP EVİNE İNMESİDE SENİNLE ALAKALIDIR

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
BERAT KARDESİM O KUŞLARI HER NE SARTTA OLURSA OLSUN BİR SEKİLDE KALDIRIP EVİNE İNMESİNİ SAGLAYAMAZSAN ÜSTELİK EGİTİLMESİ GEREKEN YAVRULUK ÇAGINDA BUNU YAPMAZSAN İŞİN ZOR O KUŞLAR GELİRLERSEDE ACIKDIKLARI İÇİN GELECEKLER UÇURDUGUN ZAMAN YİNE GİDİP KONACAKLARI YER ORASIDIR YAPMAN GEREKEN İKİSİNİ BİR UÇURMA AYRI KUŞLARLA UÇUR BASKA TÜRLÜ UNUTMAZ LAR SEN SİTEMİZİ BİLEN BU ŞEKİL DURUMLARI GÖZLEMLEYEN YORUMLARDA YAPAN BİR KARDESİMİZSİN KUŞ DA DSİPLİNİ SAGLAYAMAZSAN HİÇ BİR TÜRLÜ VERİM ALAMAZSIN SEN KUŞLARA DEGİL KUŞLAR SANA BAGIMLI OLMALI KUŞLARIN ORAYA KONMASI DA GELİP EVİNE İNMESİDE SENİNLE ALAKALIDIR

SAYGILAR
Muharrem abi çok doğru söylüyorsun.daha önce de yavru büyüttüm hiç böyle bi sıkıntısı olmamıştı ama bunlar ilk defa yaptılar.sabah erkenden de gelmişlerdi zaten.kümesin konumu itirabiyle tek tek uçuramıyorum.allah izin verirse bikaç haftaya kümesi düzenliyorum artık kuşları açık bırakmıcam zaten.istediğimde uçurcam yani.bu tür sorunlar da yaşamam diye düşünüyorum.yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Geri