YAVRULAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bybal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

bybal

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cengiz Bal
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• yavrular 02-008.webp
    yavrular 02-008.webp
    28.3 KB · Görüntüleme: 1,176
  • yeni sezon yavrular033.webp
    yeni sezon yavrular033.webp
    14.2 KB · Görüntüleme: 1,271
  • 040420121650.webp
    040420121650.webp
    506.4 KB · Görüntüleme: 1,200
hay maaşşallah be abicim gülegüle besle çok güzeller allah bol ömürler versin yavrularına,

Selamlar
FUAT KARA

fuatkara57' Alıntı:
hay maaşşallah be abicim gülegüle besle çok güzeller allah bol ömürler versin yavrularına,

Selamlar
FUAT KARA
teşekkürler hepimizin kuşlarına allah bol ömür versin

Abi maşallah sezon yeni başladı ama yavruları baya almışsın . Tüğleri kadar hayırları olur inşallah.

0zqur' Alıntı:
Abi maşallah sezon yeni başladı ama yavruları baya almışsın . Tüğleri kadar hayırları olur inşallah.
Teşekkürler Özgür yedikleri önlerinde yemedikleri arkasında :))

brtysl' Alıntı:
cengiz abi kuşların süper görünüyorlar.maşallah diyelim de nazarımız değmesin.çünkü hakikaten çok tatlılar.saygılar
Teşekkür ederim Berat hepimizin yavrularına sağlık ve gönlünüzce olması dileğiyle

hey maşallah hocammm yavruların neşelerine diycek yok, allah tüyü kadar ömür versin.

DaaRKnEss' Alıntı:
hey maşallah hocammm yavruların neşelerine diycek yok, allah tüyü kadar ömür versin.
Teşekkürler hepimizin yavrularına versin

cok guzeller abı gule gule saglıkla buyut saygılar

Cengiz bey tebrik ediyorum bu kadar sağlıklı yavruyu almak kutluyorum sizi.. Maşallah çok güzeller... :tamam:

bybal' Alıntı:
0zqur' Alıntı:
Abi bizimde öyle ama bizimkiler böyle yavru yapmıyor daha sezon başlayalı hiç yavru alamadım varsa bu işin bir sırrı verde bizde yapalım :haha:

0zqur' Alıntı:
bybal' Alıntı:
0zqur' Alıntı:
Abi bizimde öyle ama bizimkiler böyle yavru yapmıyor daha sezon başlayalı hiç yavru alamadım varsa bu işin bir sırrı verde bizde yapalım :haha:
sırrı çok basit önce sağlıklı kuşlar sonrada bakım emin ol bunlar olursa sorun yaşamazsın ..

kenalp' Alıntı:
Cengiz bey tebrik ediyorum bu kadar sağlıklı yavruyu almak kutluyorum sizi.. Maşallah çok güzeller... :tamam:
Teşekkür ederim Kenan bey iyi sezonlar geçirmenizi dilerim..

[No message]

Ekli dosyalar

• 090420121768.webp
    090420121768.webp
    481.9 KB · Görüntüleme: 855
  • yeni sezon yavrular006.webp
    yeni sezon yavrular006.webp
    12.6 KB · Görüntüleme: 1,006
  • yeni sezon yavrular020.webp
    yeni sezon yavrular020.webp
    6.1 KB · Görüntüleme: 869
[No message]

Ekli dosyalar

• ykum var çekip durma beni !!!.webp
    ykum var çekip durma beni !!!.webp
    12.8 KB · Görüntüleme: 956
  • 03092011466.webp
    03092011466.webp
    654.5 KB · Görüntüleme: 986
  • 04092011517.webp
    04092011517.webp
    442.1 KB · Görüntüleme: 982
Abi kuşlarla ilgileniyorum bakımları ve bulundukları ortam çok rahat ve güzel. 4 5 günde bir temizlik yapıyorum yem su desen sürekli temiz ve önlerinden eksik değil. Mineralleri toprakları ise her zaman mevcut . Bakalım şimdi yumurtalar var bu sefer yavru büyütürseler sevindirecekler beni. Yalnız abi yumurta yavru zamanı kuşları hiç rahatsız etmemek mi gerekiyor ?

Bu kuşlar çok güzel olucak iyice büyüdümü fotorafını koy değeride iyi olur inşallah hastalıksız büyürler .. maşaalllah diyelim .

0zqur' Alıntı:
Abi kuşlarla ilgileniyorum bakımları ve bulundukları ortam çok rahat ve güzel. 4 5 günde bir temizlik yapıyorum yem su desen sürekli temiz ve önlerinden eksik değil. Mineralleri toprakları ise her zaman mevcut . Bakalım şimdi yumurtalar var bu sefer yavru büyütürseler sevindirecekler beni. Yalnız abi yumurta yavru zamanı kuşları hiç rahatsız etmemek mi gerekiyor ?
yavru büyütmek almak için seçtiğin damızlıklar yada kuşlar sağlıklı olmalı kesinlikle ilk öncelik buerkelerin daha fazla yavru baktığını gözlemlediğimiz için erkekde dişiye göre daha fazla önem kazanıyor geri kalan kısmı zaten uyguluyorsun..bunlarda nevcutsa emin ol sağlıklı yavrular alıp işin keyfine varırsın umarım ...

maşallah gule gule besleyın
saygılar
oguz ustundag

simsek123' Alıntı:
Bu kuşlar çok güzel olucak iyice büyüdümü fotorafını koy değeride iyi olur inşallah hastalıksız büyürler .. maşaalllah diyelim .
Teşekkürler genç kardeşim ..

Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar.

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA

RAMAZAN ABA' Alıntı:
Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar.

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ,iyi sezonlar dilerim size....

[No message]

Ekli dosyalar

• 140420121840.webp
    140420121840.webp
    548.4 KB · Görüntüleme: 944
  • 140420121870.webp
    140420121870.webp
    545.5 KB · Görüntüleme: 985
  • 140420121887.webp
    140420121887.webp
    489.9 KB · Görüntüleme: 936
bybal' Alıntı:
0zqur' Alıntı:
yavru büyütmek almak için seçtiğin damızlıklar yada kuşlar sağlıklı olmalı kesinlikle ilk öncelik bu erkelerin daha fazla yavru baktığını gözlemlediğimiz için erkekde dişiye göre daha fazla önem kazanıyor geri kalan kısmı zaten uyguluyorsun..bunlarda nevcutsa emin ol sağlıklı yavrular alıp işin keyfine varırsın umarım ...
Daha yavru baktıklarını gözlemleyemedim , bakamazlar diye tahmin ettiğim için 3 takım bakıcı posta edindim, onlara güveniyorum, büyütürse onlar büyütürler gibime geliyo.En iyi kuşların yumurtalarından bakıcılara sürdüm diğer kuşlar da kendi yumurtalarına yatıyo. Şu anda yumurtlama aşamasında ilk postadalar .İnşallah yavru çıkartıp büyütmek bizlere de nasip olur da bu zevki doya doya yaşarız.
Saygılar..

0zqur' Alıntı:
bybal' Alıntı:
0zqur' Alıntı:
yavru büyütmek almak için seçtiğin damızlıklar yada kuşlar sağlıklı olmalı kesinlikle ilk öncelik bu erkelerin daha fazla yavru baktığını gözlemlediğimiz için erkekde dişiye göre daha fazla önem kazanıyor geri kalan kısmı zaten uyguluyorsun..bunlarda nevcutsa emin ol sağlıklı yavrular alıp işin keyfine varırsın umarım ...
Daha yavru baktıklarını gözlemleyemedim , bakamazlar diye tahmin ettiğim için 3 takım bakıcı posta edindim, onlara güveniyorum, büyütürse onlar büyütürler gibime geliyo.En iyi kuşların yumurtalarından bakıcılara sürdüm diğer kuşlar da kendi yumurtalarına yatıyo. Şu anda yumurtlama aşamasında ilk postadalar .İnşallah yavru çıkartıp büyütmek bizlere de nasip olur da bu zevki doya doya yaşarız.
Saygılar..
Keşke önce postaları deneseydin iyi yavru bakıyormu diye her posta iyi yavru bakacak diye bir şey yok umarım faydası olur postalarının , kuşların ortamı sevmeside çok önemli iyi yavrular alman dileği ile ...

bybal' Alıntı:
0zqur' Alıntı:
bybal' Alıntı:
0zqur' Alıntı:
Abi kuşlarla ilgileniyorum bakımları ve bulundukları ortam Keşke önce postaları deneseydin iyi yavru bakıyormu diye her posta iyi yavru bakacak diye bir şey yok umarım faydası olur postalarının , kuşların ortamı sevmeside çok önemli iyi yavrular alman dileği ile ...
Aslında konu buraya gellmişken bir kaç şey söyleyeyiyim bu konularda ama bu yazdıklarım kişisel değil,senin vasıtanla söylemiş olacağım sadece ,sende BURSAdasın pazarları gittiğin içinde biliyorsundur yada mezatları takip ediyorsundur ,genelde sağlıklı verimli kuşunu kimse getirmez kuşları değer bulmadığı için bu yüzdende hep vasat kusurlu verimsiz kuşlar gelip gidiyor buralara , bizler yeri geliyor bakıcılara 50-100 tl veriyoruz çok fahiş geliyor ama damızlıklarımızın yavrularını ona teslim ediyoruz ve gözümüz arkada kalmıyor, 4 tane yavru baktıracaım postalar var defalarcada bakar seçme kuş yapArken en önemli şeyi atlamayalım bakıcıları ,ÇOCUĞUNUZA BAKTIRACAĞINIZ KİŞİNİN SIRADAN OLMASINI TERCİH EDERMİSİNİZ ? Bu konuyu gündeme getirmek ısrarlı yorumların sayende oldu bunun içinde teşekkür ederim duyarlılığın için saygılarımla...

Geri