bybal
Üye
- Ad Soyad
- Cengiz Bal
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler hepimizin kuşlarına allah bol ömür versinfuatkara57' Alıntı:hay maaşşallah be abicim gülegüle besle çok güzeller allah bol ömürler versin yavrularına,
Selamlar
FUAT KARA
Teşekkürler Özgür yedikleri önlerinde yemedikleri arkasında )0zqur' Alıntı:Abi maşallah sezon yeni başladı ama yavruları baya almışsın . Tüğleri kadar hayırları olur inşallah.
Teşekkür ederim Berat hepimizin yavrularına sağlık ve gönlünüzce olması dileğiylebrtysl' Alıntı:cengiz abi kuşların süper görünüyorlar.maşallah diyelim de nazarımız değmesin.çünkü hakikaten çok tatlılar.saygılar
Teşekkürler hepimizin yavrularına versinDaaRKnEss' Alıntı:hey maşallah hocammm yavruların neşelerine diycek yok, allah tüyü kadar ömür versin.
Teşekkür ederim Kaan ,SAĞLIKLI SEZON DİLERİM ...kaan ozkoyuncu' Alıntı:cok guzeller abı gule gule saglıkla buyut saygılar
Abi bizimde öyle ama bizimkiler böyle yavru yapmıyor daha sezon başlayalı hiç yavru alamadım varsa bu işin bir sırrı verde bizde yapalım :haha:bybal' Alıntı:Teşekkürler Özgür yedikleri önlerinde yemedikleri arkasında )0zqur' Alıntı:Abi maşallah sezon yeni başladı ama yavruları baya almışsın . Tüğleri kadar hayırları olur inşallah.
Teşekkür ederim Kaan bu iyi dleklerin için..kaan ozkoyuncu' Alıntı:cok guzeller abı gule gule saglıkla buyut saygılar
sırrı çok basit önce sağlıklı kuşlar sonrada bakım emin ol bunlar olursa sorun yaşamazsın ..0zqur' Alıntı:Abi bizimde öyle ama bizimkiler böyle yavru yapmıyor daha sezon başlayalı hiç yavru alamadım varsa bu işin bir sırrı verde bizde yapalım :haha:bybal' Alıntı:Teşekkürler Özgür yedikleri önlerinde yemedikleri arkasında )0zqur' Alıntı:Abi maşallah sezon yeni başladı ama yavruları baya almışsın . Tüğleri kadar hayırları olur inşallah.
Teşekkür ederim Kenan bey iyi sezonlar geçirmenizi dilerim..kenalp' Alıntı:Cengiz bey tebrik ediyorum bu kadar sağlıklı yavruyu almak kutluyorum sizi.. Maşallah çok güzeller... :tamam:
yavru büyütmek almak için seçtiğin damızlıklar yada kuşlar sağlıklı olmalı kesinlikle ilk öncelik buerkelerin daha fazla yavru baktığını gözlemlediğimiz için erkekde dişiye göre daha fazla önem kazanıyor geri kalan kısmı zaten uyguluyorsun..bunlarda nevcutsa emin ol sağlıklı yavrular alıp işin keyfine varırsın umarım ...0zqur' Alıntı:Abi kuşlarla ilgileniyorum bakımları ve bulundukları ortam çok rahat ve güzel. 4 5 günde bir temizlik yapıyorum yem su desen sürekli temiz ve önlerinden eksik değil. Mineralleri toprakları ise her zaman mevcut . Bakalım şimdi yumurtalar var bu sefer yavru büyütürseler sevindirecekler beni. Yalnız abi yumurta yavru zamanı kuşları hiç rahatsız etmemek mi gerekiyor ?
Teşekkürler genç kardeşim ..simsek123' Alıntı:Bu kuşlar çok güzel olucak iyice büyüdümü fotorafını koy değeride iyi olur inşallah hastalıksız büyürler .. maşaalllah diyelim .
Teşekkür ederim Oğuz, iyi sezonlar dilerim ..__BaDBoY__' Alıntı:maşallah gule gule besleyın
saygılar
oguz ustundag
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ,iyi sezonlar dilerim size....RAMAZAN ABA' Alıntı:Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar.
Paylaşımınız için tesekkürler.
saygılarımla,
Ramazan ABA
Daha yavru baktıklarını gözlemleyemedim , bakamazlar diye tahmin ettiğim için 3 takım bakıcı posta edindim, onlara güveniyorum, büyütürse onlar büyütürler gibime geliyo.En iyi kuşların yumurtalarından bakıcılara sürdüm diğer kuşlar da kendi yumurtalarına yatıyo. Şu anda yumurtlama aşamasında ilk postadalar .İnşallah yavru çıkartıp büyütmek bizlere de nasip olur da bu zevki doya doya yaşarız.bybal' Alıntı:yavru büyütmek almak için seçtiğin damızlıklar yada kuşlar sağlıklı olmalı kesinlikle ilk öncelik bu erkelerin daha fazla yavru baktığını gözlemlediğimiz için erkekde dişiye göre daha fazla önem kazanıyor geri kalan kısmı zaten uyguluyorsun..bunlarda nevcutsa emin ol sağlıklı yavrular alıp işin keyfine varırsın umarım ...0zqur' Alıntı:Abi kuşlarla ilgileniyorum bakımları ve bulundukları ortam çok rahat ve güzel. 4 5 günde bir temizlik yapıyorum yem su desen sürekli temiz ve önlerinden eksik değil. Mineralleri toprakları ise her zaman mevcut . Bakalım şimdi yumurtalar var bu sefer yavru büyütürseler sevindirecekler beni. Yalnız abi yumurta yavru zamanı kuşları hiç rahatsız etmemek mi gerekiyor ?
Keşke önce postaları deneseydin iyi yavru bakıyormu diye her posta iyi yavru bakacak diye bir şey yok umarım faydası olur postalarının , kuşların ortamı sevmeside çok önemli iyi yavrular alman dileği ile ...0zqur' Alıntı:Daha yavru baktıklarını gözlemleyemedim , bakamazlar diye tahmin ettiğim için 3 takım bakıcı posta edindim, onlara güveniyorum, büyütürse onlar büyütürler gibime geliyo.En iyi kuşların yumurtalarından bakıcılara sürdüm diğer kuşlar da kendi yumurtalarına yatıyo. Şu anda yumurtlama aşamasında ilk postadalar .İnşallah yavru çıkartıp büyütmek bizlere de nasip olur da bu zevki doya doya yaşarız.bybal' Alıntı:yavru büyütmek almak için seçtiğin damızlıklar yada kuşlar sağlıklı olmalı kesinlikle ilk öncelik bu erkelerin daha fazla yavru baktığını gözlemlediğimiz için erkekde dişiye göre daha fazla önem kazanıyor geri kalan kısmı zaten uyguluyorsun..bunlarda nevcutsa emin ol sağlıklı yavrular alıp işin keyfine varırsın umarım ...0zqur' Alıntı:Abi kuşlarla ilgileniyorum bakımları ve bulundukları ortam çok rahat ve güzel. 4 5 günde bir temizlik yapıyorum yem su desen sürekli temiz ve önlerinden eksik değil. Mineralleri toprakları ise her zaman mevcut . Bakalım şimdi yumurtalar var bu sefer yavru büyütürseler sevindirecekler beni. Yalnız abi yumurta yavru zamanı kuşları hiç rahatsız etmemek mi gerekiyor ?
Saygılar..
Aslında konu buraya gellmişken bir kaç şey söyleyeyiyim bu konularda ama bu yazdıklarım kişisel değil,senin vasıtanla söylemiş olacağım sadece ,sende BURSAdasın pazarları gittiğin içinde biliyorsundur yada mezatları takip ediyorsundur ,genelde sağlıklı verimli kuşunu kimse getirmez kuşları değer bulmadığı için bu yüzdende hep vasat kusurlu verimsiz kuşlar gelip gidiyor buralara , bizler yeri geliyor bakıcılara 50-100 tl veriyoruz çok fahiş geliyor ama damızlıklarımızın yavrularını ona teslim ediyoruz ve gözümüz arkada kalmıyor, 4 tane yavru baktıracaım postalar var defalarcada bakar seçme kuş yapArken en önemli şeyi atlamayalım bakıcıları ,ÇOCUĞUNUZA BAKTIRACAĞINIZ KİŞİNİN SIRADAN OLMASINI TERCİH EDERMİSİNİZ ? Bu konuyu gündeme getirmek ısrarlı yorumların sayende oldu bunun içinde teşekkür ederim duyarlılığın için saygılarımla...bybal' Alıntı:0zqur' Alıntı:bybal' Alıntı:0zqur' Alıntı:Abi kuşlarla ilgileniyorum bakımları ve bulundukları ortam Keşke önce postaları deneseydin iyi yavru bakıyormu diye her posta iyi yavru bakacak diye bir şey yok umarım faydası olur postalarının , kuşların ortamı sevmeside çok önemli iyi yavrular alman dileği ile ...