YAVRULARA BAKABİLİRMİ ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feleksiz123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fikret
Meslek
kağıtçılık
İlgi Alanı
s.a arkadaşlar kuşlarımın yawruları var ve erkek kuşum kaçdı galiba sadece dişi TEK BAŞINA yawrulara bakabilirmi bakamazsa ne yapmalıyım tşkler

Re: YAWRULARA BAKABİLİRMİ ???

buyuk ihtimal bakmaz sen yedırmen lazım

selamlar dişi kuşun yavrulara sadıksa bakar 2 yavruya olmasa bile tek yavruya kesin bakar.. geçen sene bende bi takım posta vardı erkeği atmaca kapmıştı dişi tek başına yumurtalara ve yavruları buyutmüştü..

merhabalar hıc bellı olmuyor kusun kendısıne baglı aslında, ama genelde erkek kuslar tek kalınca daha cok bakıyorlar bıldıgım kadaryla benımde oyle bı durumum oldu dısı oldu yavrular 3 gunlukken, erkek tek basına buyuttu suan yeme dustu yavrular. ama yınede her kuıs yapmayabılır.

yawrular daha çokkk küçük ama ben bile elimde tutamam dişi inş. bakar teşşekkürler

Arkadaşlar benim yavruluktan çıkan kuşlarımdan bir çifti ilk yumurtalarını yapmak için hazırlanıyolar bir kaç gündür hep folluktaydılar saman topluyolardı ve hep ötüyolardı bende bi bakıyım dedim ne oluyo bi baktım dişikuşun çatalına yumurta var.çok güzel bi olay ama kuşlarında benimde ilk yumurta tecrübem acaba bu yavrulara bakarlarmı?

Dişi kuş yavrulara bakmaya devam ederse, belli bir süre sonra iki kuşa bakmak ,hayvanı yoracaktır, burada 2 seceneğiniz var, yavrulardan birini başka kuşun altına kaydırmak veya kendiniz plastik yağdanlık yarmıyıyla, bebe bisküvisini ılık suda ezip ,karıştırarak ,mama kıvamına getirip, yavruya vermek.

as abi abi %30 falan bakar bakmazsada kendin bakarsın ö.d.
KUBİLAY saygılarımla.....

arkadaş dişi büyük ihtimalle bakamaz ama kuşunuz iyi bakıcıysa tek başına yavru bakan kuşlar da var

genelde erkekler daha yatkın oluyo tek başına bakmaya dişiler pek bakamıo yanlız kalınca ama belki sizin kuşunuz bakar kuştan kuşa değişir tabi

Geri