YAVRULARDAN GORUNTULER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan malatyali44040
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
www.malatyaguvercini.azbuz.com
Ad Soyad
abdullah koç
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü069.webp
    Görüntü069.webp
    265.1 KB · Görüntüleme: 1,387
  • Görüntü070.webp
    Görüntü070.webp
    416.9 KB · Görüntüleme: 1,388
  • Görüntü071.webp
    Görüntü071.webp
    269.1 KB · Görüntüleme: 1,456
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü075.webp
    Görüntü075.webp
    168.1 KB · Görüntüleme: 1,465
  • Görüntü076.webp
    Görüntü076.webp
    100.2 KB · Görüntüleme: 1,463
  • Görüntü079.webp
    Görüntü079.webp
    25.4 KB · Görüntüleme: 1,941
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü080.webp
    Görüntü080.webp
    25.5 KB · Görüntüleme: 2,022
  • Görüntü081.webp
    Görüntü081.webp
    7.2 KB · Görüntüleme: 1,986
  • Görüntü082.webp
    Görüntü082.webp
    6.5 KB · Görüntüleme: 1,983
maşallah çok güzelller bol yavrulu günler

Selamlar,

Maşallah güzel ve sağlıklı görünüyorla, ömürleri uzun olsun..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

maşallah çok güzel kuşlar ama bunları temiz tutmakta ayrı bir marifet yahu tebrik ederim seni.. saygılar.

maşallah güle güle besleyin çok güzeller burdaki resimlerden ve oyunlu oldukları söylendiginden beri bu kuşlara karşı bi ilgim oluştu çok güzel kuşlar allah nazardan saklasın

Kuşlarınız kostüm olarak,güzel görünüyor.Irkı nedir bunların??Paçaların uzun oluşundan dolayı özel bir bakım gerekiyormu.Uçuş performansları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Bol yavrular almanız dileğiyle.
Saygılar.
Ömür DENİZ.

aga ben bunlardan bir çift satın almak istiyorum.satanlar özel msj atsın.kuşlar çok güzel.güle güle besle.

Öncelikle yorumlarınızdan dolayı teşekkur ederım arkadaslar.Bakımını sormussunuz normal kustan hiç bir farkı yoktur bakımında pacası tam kesılmeden kaldığında yurumesıne bıraz engel olabılıyor.Onun cozumude bıraz pacalarından kesip düzeltmek tabi pacasının hepsini değil.Diğer taklacılardan farkı hem yerde butun guzellıklerını gosterıyorlar hemde havada bütün güzelliklerini goruyorsunuz.saatlerce ucuyorlar her yukseklıkte takla atarlar.Bur arada en az ucanı ıse yarım saatten asağı ınmez. bazı arkadaslarda güvercinlerı satıyormusunuz dşye yorum yazmıs onlarda msn adresımı eklerlerse goruselım. [email protected]

o yavruların paçaları ne öyle sanki süpürge gibiler.ama ben bol ve uzun paçalılara zaten hayranım kış dolayısı ile bende orjinal çiftlerimin paçalarını kestim.

Geri