yavruları nasıl oyuna alıştırırız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kesh

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerim elmas
Meslek
dişçi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar merhaba bir sorum olacak siz değerli kuşçu kardeşlerim ve abilerime.
yavrularımızı nasıl oyuna alıştırıcaz.yoksa onlar kendiliğinden diğer kuşlardan feyz alarak oynarlarmı.
ben takla besliorm oyun olarak
cvplarını bekliyor saygılarımı iletiyorum
TAKLACI 35

Birkere kusun damarinda oyun olacak , sonra ucurdukca o kendini acar oyun yapar.Yani surekli ucurarak..Tum taklacilar oyunlu degildir.Tabi yavrulari egitmek icin yaninda bol seferli iyi oyun kusu bulundurmanin faydasi vardir , ilk baslarda ben yavruya nefes actiririm , uzun ucan kuslarimla ucururum.Sonra en iyi oyunlu kusumla ucururum.Eger yavrunun da damari saglam ise ustune katar gun gectikce kendini gelistirir oyununu sergilemeye baslar.
Ama en onemlisi tabiki Damar , bu olmazsa olmaz.

kardeş yavruları ilk bi 3erli 4erli grup kalinde uçur.havai başa girer sonra.teke düşdümü kesinlikle artık tek uçur.15-20 gün içerisinde iyi olup olmadığına karar verirsin.

KARDEŞ YAVRULARINI BOL BOL UÇUR O AÇILIR ZATEN KUŞ OYUNLU DEPİLSE OLMAZ ZATEN

kusun damrında oyunvar sa oynar ama dersen gotmasıyoo ıste atamıyoo takla yuvanda varsa guzel mardın taklacı hep o kusla bırlıkte ucur bende vardı bitane yavru arap hep got bası yodu bitanede sabınıvardı oyunlu fıseklı kus cok uzun ucuyodu hep onla ucurdum sımdı yavru sabunıden fena olu 4 katlı catıma konamıyı oderece fena

Geri