Yavruları ne verir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 10ur327
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

10ur327

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Delioğlu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle meraba sitede yeniyim kuşculukda da yeni sayılırım size bir sorum olcak dişi dumanı kızıl sinek güllü ile eşlesem iyi olur mu yavruları ne verir

10ur327' Alıntı:
Öncelikle meraba sitede yeniyim kuşculukda da yeni sayılırım size bir sorum olcak dişi dumanı kızıl sinek güllü ile eşlesem iyi olur mu yavruları ne verir

her renk verebilir hos geldin madem yenisin sitemizi gez dolas kendini iyice bilgilendir ögrenmen gereken her sey sitemizde mevcut arma yaparak her istedigine ulasırsın baslık açmadan evvel yukardan arama yaparsanız menmun kalırız :tamam:

hoş bulduk arama yaptım ama istediğim cevabı bulamamıştım

Yani şimdi ala verme ihtimali varsa eşlemeyim

Kuşların renkleri önemli olduğu kadar , soyları ( anası - babası - amcası - dayısı - halası ... Vs) ' da önemlidir. Belki soylarından bir renk verir velki karışım bişey atar . Yavruların nasıl çıkacağı konusunda ne söylesek kesin değildir.

mavi ile mavi dahi vursanız kuşun mavi vermeme ihtimali bile yüksek , 2 kuşun'da soyu önemli nelerden geldigi önemli.

kardes kuslar mardinse belli olmaz soyuna bağlı bendede sekeriye sarı vursam sorun olurmu biliyosan söyle ama eminim senin disin dumanlıysa miski verebilir sinekli dumanlı verebilir

İkinize de teşekkür ederim bn eşleyim ne verdiklerini o zmn görürüm

kardes esle ve gör bende esliycem sekeri erkeğe sarıyı bakıcaz ama benim kuslar kırık cıkmaya bilir renkleri benser
sen esle ne oldunu gör kırık yavru verirse dahada eslemessin

kardes sitede bende daha yeniyim sana bişey dicem mesaz nası atabilirim istedigim kişiye

evet eşleyip görcem ama senin kuşlar kırık vermez büyük ihtimal damarında yoksa

evet kardes eşleyip görcem ama senin kuşlar kırık vermez büyük ihtimal.Bilmiyorum bende yeniyim

rengini tam çıkaramam da, 2 yavrudan birisi düz birisi güllü çıkar, veya 2 side düz çıkar, yani 2 si birden güllü çıkmaz haberin ola :)

Biri güllü çıksa yeter zaten

ama o da kesin belli olmaz, güllü olanın kanı ağır basarsa anca o zaman yavrular da gül olur. (denemeden bilemeyiz, hadi hayırlısı) :)

Geri