Yavruları öldürme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melee121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

melee121

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oguzhan yılmaz
Meslek
Lise
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar benim güvercinlerim yavruya pek iyi bakamıyorlar demin tek yavru olan beyaz attım kümesten neden bu kadar kötü bakıyorlar yardım edin birsürü yavru ölüyor

Canım kardeşim anne baba genç ise hiç yavruya bakmamış ise bu ölümler normaldir mayayı gününde veremez havayı gününde veremez veya yavruyu ezebilir bunlar çoğu kuşçunun başına gelmiştir küsme ve üzülme birde kuşlarını hep aynı saatler içinde yemlemeye çalış ve mümkün olduğu kadar kuşları yani yavruları ellememeğe çalış bağzılarıda el kokusundan yavruya küser bakmaz selamlar.

teşekkürler .. peki yavruya yada ana babaya verebilceğimiz doğal vitamin vb. varmıdır ?

Canım kardeşim sitemizde hiç araştırma yapma gereğini duymuyorsunuz şimdi ne yem veriyorsun diyecem bir daha birşeyler soracaksın kış sezonundan yeni çıkıldığı için buğdayı az karışık yem kullanır (içinde kenevir,aspir,maş,beyaz darı,pirinç kırığı,keten tohumu) fayda görürsün hafta da bir günde önlerine yeşillik koy (kara lahana,semiz otu,pazı ) koy hafta da bir gün ıslak olmasın iyice yıka kağıt havlu veya bezle kurula önlerine koy selamlar.

sağolasın teşekkürler..

Geri