Yavrularım İçin Önerilerinize İhtiyacım Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kralcan2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kralcan2

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
onur kurt
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Merhaba Arkadaslar Bu sezon yavrularım oldu . yavrularım yeme düşmüşler fakat onların yetişmesi için sağlıklı olmaları için neler vermeliyim neler yapmalıyım ?
Kümesim temiz yeni yaptım
ve bi yerde böyle bi öneri gördüm ama bunların çoğu insanların kullandığı ilaçlar nasıl oluyo anlıyamadım güvercinlere insanların kullandıgı ilaçları verebiliyormuyuz .

Kod:
AYNI SUYA 6 İLAÇ İLE 6 GÜNDE TEDAVİ 
3 LİTRE DİNLENMİŞ KLORSUZ SUYA 
1) zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı 
2) sanasol vitamin şurup (3 lira ) 1 kapak ( 4ml (cc) ) mümkünse supervit toz 1 çay kaşığı 
3) flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 15 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...
4) ercefuryl kapsul ( 2.90 lira ) 1 kapsulün iç tozu 
5)zolax 50 mg lık 7 kapsul (12 lira ) 1 kapsul 
6)pyeloseptyl kapsul 50mg/30kapsul( 3.6 lira ) - 1 kapsul 
Toplam : 28 - 39 lira^
BU İLAÇLAR 3 LİTRE AYNI SUDA KARIŞIM OLARAK VERİLİR.
5 GÜN * HER GÜN TAZE HAZIRLANIR... 
.

Simdiden Herkeze Tesekkür Ederim

Hergün sularını tazele, birkaç gün dinlenmiş çeşme suyu kullan, fazla abartmadan karışık yem ver grit taşı ve kil'i önlerinden eksik etme ( kuşcularda falan pakette satılıyor bir kilosu 1 lira) Çok kuş varsa haftada 1 -2 kere kümesi MASKE takarak temizle yine haftada 1 -2 kerede multivitamin çocuk şurubu var eczanelerde ben yemlerine biraz karıştırıp veriyorum bir zararını görmedim faydası dersennn hastalık yok ama tam birşeyde söyleyemem.
Orda yazan ilaçlarıda bence hastalık olmadan kullanma. Ve en önemlisi sabırlı ol ve büyümelerinin keyfini çıkar :)

Geri