Yavrularımdan biri ölmüş :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_gemisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
www.kuscular.org
Ad Soyad
Emre Tan
Meslek
SeRBesT...
İlgi Alanı
Kediler
merhaba döneklerimin yavruları var biri 6 günlük diğeri 7 günlük yavrular çok sağlıklılar anne ve babası çok güzel bakıyorlar ve bugün ne olduysa kümese girdiğimde yavruları kontrol etmek istemiştim ondan sonra ne göreyim 6 günlük yavru ölmüş. Diğer yavru üstüne oturmuş vaziyetteydi acaba neden olabilir sıkça karşılaşılan bir durummu

şimdiden teşekkür ederim

bende de cok oluyor anne babadan da kaynaklaniyor fakat soğuktur ezilmedir dövmedir gibi seylerdende oluyor kümesinde acik bir yer varsa bence kıs yaklasio yavrularin icin orayi geceleri bir naylon gibi bir seyle kapat derim bu benim kendi görüsüm

önceki yavrusuda aynı şekilde ölmüştü anlamadım çok üzüldüm küçüğe :(

önceki yavrusuda böyle olmuş la ana babaları iki cücüğe birden bakamıyor demektir onun için eğer bir daha ki ne yine aynı şey olursa ya yumurtaya başka bir bakıcı bul yada cücüğe bakamalarına yardım et

tam tersi çok iyi bakıyorlar kursakları patlayıncaya kadar dolu vaziyette oluyor herzaman ama bir kaç gündür şuan dikkat ettim küçük herzaman abisinin altına giriyor abisi ise üstüne oturuyor ve ölü bulduğumda abisi üstüne oturmuş haldeydi

Geri