YavrulaRımın Ölme sebebi Nedir sizce ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Guest

Misafir
6 senelik kuşcuyum arkadaslar ama durmadan yavru kaybediyorum tüye giriyor yavru 1 kaç gün sonra ağzını açıp kapatıyo bir süre sonrada ölüyor bunun sebebi nedir verimli yavru almak için ne yapabilirim sizce ?? yoRumlarınızı bekliyoruö ..

İkinci kez silecektim konunuzu ama neden sildiğimi görmeniz için bırakıyorum. Lütfen konu açmadan önce arama yapın eğer arayarak bulamadıysanız konunuzu Türkçe imlaya uygun ve anlamlı bir başlık seçerek açınız. Mesajınızın tamamını kalın yazmayınız.

ADMİN' Alıntı:
İkinci kez silecektim konunuzu ama neden sildiğimi görmeniz için bırakıyorum. Lütfen konu açmadan önce arama yapın eğer arayarak bulamadıysanız konunuzu Türkçe imlaya uygun ve anlamlı bir başlık seçerek açınız. Mesajınızın tamamını kalın yazmayınız.

ben burda biseyler öğrenmek için yazıyorum siz durmadan konuyu kaldırıp duruyorsunuz .. yazıları yiyenim yazıodu neden sorun yapıyosunuz ne gereği varki kaldırmanızın ... iyiki birşey öğrenmek istedim ... tekrar kaldırın nasıl olsa bizim yazdığımız konu çok saçma ...

Daha ayrıntılı yazmalısınız salya varmı , tıklama öksürük boğazda balgam , ishal vs .. selamlarŞEREF

reaperboys1' Alıntı:
ADMİN' Alıntı:

ben burda biseyler öğrenmek için yazıyorum siz durmadan konuyu kaldırıp duruyorsunuz .. yazıları yiyenim yazıodu neden sorun yapıyosunuz ne gereği varki kaldırmanızın ... iyiki birşey öğrenmek istedim ... tekrar kaldırın nasıl olsa bizim yazdığımız konu çok saçma ...

Yukarıda neden silindiğine dair açıklama yapmışız.
[arama][/arama]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri