YAVRULARIN ANNESİNİ KEDİ KAPTI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İNEGÖLLÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan HALLI
Meslek
TİCARET
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR YAVURUNUN ÇIKACAĞI GÜN ANNESİNİ KEDİ KAPTI...YAVRULAR ÇIKTI.ERKEĞİN ALTINDAN YAVRULARI ALDIM...ÇÜNKÜ Bİ KAÇ GÜN BAKTIKTAN SONRA BAKMAZ DİYE BİLİYORUM..VE 10 GÜNLÜK YUMURTASI OLAN KUŞLARIN ALTINDAN YUMURTAYI ALIP YAVRULARIN YUVASINA KOYDUM HAYDİ HAYIRLISI ÇOK ÜZGÜNÜM... :hungur:

geçmiş olsun kardeş . forumda okumustum aslında erkek daha da sadık miş dişi olmasa bile bakiyormus yavrulara .

10 günlük yumurtaları aldın ama o yumurtaların içindeki yavruları öldürdün
10 günlük yumurtanın içinde yavru oluşmuştur.
koyduğun yavrulara gelince onlarda fazla yaşamaz kuşların mayası hazır değil çünkü
inşallah söylediklerimin aksi çıkar

büyümez erkek bakmaz iyi etmemissiniz formları okuyun benzer konular çok bilgilenin
geçmis olsun

Yavruları tek erkeğin altına koy. Yumurtaları da aldığın yere koy. En kötü ihtimal 2 yumurtadan yavru çıkar. Diğer türlü hepsi gider. Bir daha böyle şeyler yapma. Yazık günah.

mazidenbiri' Alıntı:
10 günlük yumurtaları aldın ama o yumurtaların içindeki yavruları öldürdün
10 günlük yumurtanın içinde yavru oluşmuştur.
koyduğun yavrulara gelince onlarda fazla yaşamaz kuşların mayası hazır değil çünkü
inşallah söylediklerimin aksi çıkar

:evet: :evet: yazacaklarımı yazmışsın bende aynı yazdığın gibi düşünüyorum. :slm: :slm:

Erkekle alakalı olay benimde aynı şey basıma geldı dişiyi kedi aldı götürdü erkek tek başına ikisinide büyütdü

arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım yavruları tekrar erkegin altına çektim öteki yumurtalarda biraz soğumus ama eski çiftin altına çektim hayırlısı bu konu beni çok üzdü...

Geri