Yavruların ayağı dışa doğru yamuk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ercan412
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ercan412

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ercan Koc
Meslek
işşiz
İlgi Alanı
yaklasık 20 gunluk yavrulardan 2 sinin ayağı baldırdan itibaren dışa doğru yamuk duruyor ve yürüyemiyorlar, acaba bu neden olmuştur ve duzelme şans var mı ilk defa başıma geliyor bilgilendirirseniz sevinirim. birinin bir ayağı diğerinin iki ayağı da dışa doğru yamuk.

kardeş acaba cok yakın kanları mı çiftleştirdin sen anneyle veya babayla yavrularını veya iki kardeşi mi çiftleştirdin ??

Iyi Aksamlar,
Baglayarak duzeltilebilir ama bir bilenin yapmasi gerekir.
Folluklar yivli degilse ondan oluyor.Yivli folluk kullanin.
Selamlar
Sinan

cevaplarınız için teşekkür ederim sorun yavruların altına koydukları kartondan kaynaklanmış, bağlama işini ben yapabilir miyim acaba?

Bu sorun aynı kanın birbirine vurulmasından ziyade D vitamini ve kalsiyum eksikliğindende oluyor.Benim ellde büyüttüğüm yavrularda genelde ayaklar çok güçsüz oluyo.Kuşları bol bol güneşe çıkartın.Ve ayaklarını bilen birine bağlatın.

Iyi Aksamlar,
Baglamayi gosteren bir yazi ve resimler,TGYB forumda olacak,Rahmi Bey yollamisti
Selamlar
Sinan

benim kuslarımın hepsi kardes esler yavrularıda gayet salıklı kanla bi alakası yok

S A Yavrular yuvasında yatarken altlarında tutunabilecekleri süpürge çöpü vs olmadıgından yavru tutunamayıp yorulup yatınca öylece kalakaldıgından olur yuvalıkta çör çop süpürge çöpü vs herzaman yavru ve yumurtalı kuşlarda bulunmalıdır yavrular büyürken de belli aralıklarla yavrular kontrol edilmelidir
SAYGILAR

yavru buyurken eger calı cırpı pislendi diye erken degistirirsen boyle sorunlar oluyor dikkat etmen gereken konu kesinlikle arkadaslarında bahsettigi uzere mutlak calı cırpı olması en ıdealı cam agacının ıgnesı birde yavru yuvada gezecek olana kadar altındaki materyalleri degistirmemen saygılarımla saglıklıve bol uretimli sezonlar

Geri