yavrularin bacaklari sakat oluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suikast22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

suikast22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gokhan öner
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
slmlar benim sorunum iki kez basima gelen bu olay ikincisinide suan yasiyorum yavrular ciktiginda birseyleri yok bir süre ayaga kalkabiliyorlar fakat az daha büyüdüklerinde bacaklari tutmuyor baska kuslarin ezme ihtimali yok kümeslerim genis ve kuslar rahat yuva bakimindan nedeni ne olabilr yada bu bir hastaliksa nasil basa cikabilirm bununla ayni kümeste 4 cift daha yavrum var suan onlara bulasmasin bari kan uyusmazligi olarak düsünenlerde olabilir kesinlikle kan uyusmazligi yok kuslarda bastan öyle düsündük ama farkli birsey bu cözemedim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tskler

Yuvalardan olma ihtimali cok yüksek yavrularin büyüdügü yuvaya biraz dikkat et Yavrular yuvada yatarkene ayaklarini toplayamiyordur düzgün

45kuscu45' Alıntı:
Yuvalardan olma ihtimali cok yüksek yavrularin büyüdügü yuvaya biraz dikkat et Yavrular yuvada yatarkene ayaklarini toplayamiyordur düzgün

bencede olabilir yani yavrularin ayaklarini tutturabilecegi bir zemin olmali yoksa yavrular buyudukce annesinin ustten yaptigi baski cogaliyor ayaklariyla tutunamazsa yanlamasina cikar yere basamaz

kardeşim eğer folluklarda çöp yoksa yani süpürge çöpü filan o yüzden oluyor...yuvalıklar yüzeyi kaygınsa yavruda ayaklarıyla tutunamıyor ve devamlı ayakları açılıyor bu yüzdende olabiliyor....

Geri