yavruların kuyruklarının makaslanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şevket16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

şevket16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şevket kama
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Köpekler
öncelikle tüm kuşçu arkadaşlara yeni sezonda sağlıklı yavrular.ben bikaç yerde yavruların yeme düşünce kuyruklarının kesildiğini gördüm bunun faydası varmıdır.şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Ben hastalandıklarında taşıma da zorluk çektiklerinden ve pislenmesinler diye kesiyorum..

şevket16' Alıntı:
öncelikle tüm kuşçu arkadaşlara yeni sezonda sağlıklı yavrular.ben bikaç yerde yavruların yeme düşünce kuyruklarının kesildiğini gördüm bunun faydası varmıdır.şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

selamlar

yavrular biraz halsiz kaldıklarında genelde yolunur yada makaslanır bu yavrunun toparlanmasını sağlar

saygılar

sağlıksız büyüyen yavrunun kuyruğunu kanadını makaslarım tüleğe girenecede ellemem tülekten sonra çok güzel olur bu sayede çok yavru aldım kesmesem ölüyo kuş tüğe vereceğine ete veriyo oda onun sağlıklı büyümesini sağlıyo

Uploaded with ImageShack.us

bu yvruları 2 ay önce çekmiştim şu an sağlıkları yerinde ve çok güzel oldular

kuyruk kanat çekmek kusa hem acı verır hemde kanat ve kuyruk vermek ıcın daha cok enerjı harcamasını saglar ancak kuyruklarını ve kanatlarını makaslamanın faydalı oldugunu savunan cok. bende halsız kuslarımın kuyruklarını makaslıyorum ara sıra.

yeni öğrendiğim birşeyde özellikle mardin kostüm kuşlarında kuşun göğüs yapması için kanat kuyruk kesiyorlarmış.

ben makaslama değilde bazen 2-3 aylık yavruların kuyruklarının yolunduğunu gördüm. Yavrular kendini toparlasın diye yapıyorlar.

Geri