Yavruların ve Anne Baba Güvercinlerin Yerini Değiştirirsem Anne ve Baba Yavrulara Bakarmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onur1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 897

Onur1234

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Yücedağ
Meslek
Doğalgaz
İlgi Alanı
Arkadaslar yeni dogan yavrularimi ve anne babasinin yerini degistrsem skntı olurmu acaba

Re: Acilll

Canım kardeşim eğer aynı gün çıkan kuşların bir iki gün sonra çıkan kuşların yavrularını değiştirecek isen fark etmez ama sen anne ve baba ile yavruların yerini değiştirir isen % 90 yatmaz ve hatta bağzı kuşlar çok hassas olur yavruları fazla ellemezsen iyi olur kokudan hisseder yavruları terkederler selamlarımla.

Re: Acilll

Ahmet hocam gereken açıklamayı yapmış, dokunmamamız iyi olacaktır. Ayrıca sitemizde konu açarken Acill vs. gibi başlıklar yerine kısaca konuyu özetleyen bir başlık seçerseniz daha etkili olacaktır. İyi akşamlar diliyorum.

Yook anlatamadim ben ayni anne baba ve ayni yavrular daha sıcak bi yere taşısam skntı olurmu demek istedm

Bizde aynı şeyden bahsediyoruz :) Sen kuşların yerini değiştirirsen yumurtalıklarını değiştirmişsin olacaksın. Sonuç olarak kuşlar oraya alışmış değiller, bu nedenle yavrularına bakmayacaklardır.

Geri