yavruların yan basması.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NUHUDİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

NUHUDİ

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
halil karahan
Meslek
emekli
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar sebebini bir türlü anlayamadım 2 yavrudada ayaklarda sorun var yavrular parmakların hiç kullanmadan yere basıyolar yani tam bilek üstlerine basıyolar bunun sebebi ne olabilir ve nasıl iyileşir tecrübesi olan varsa bana yardımcı olsun anne ve babası cok güzel oyun kuşları malesef bu durum beni çok üzdü saygılar.

nuhudi' Alıntı:
arkadaşlar sebebini bir türlü anlayamadım 2 yavrudada ayaklarda sorun var yavrular parmakların hiç kullanmadan yere basıyolar yani tam bilek üstlerine basıyolar bunun sebebi ne olabilir ve nasıl iyileşir tecrübesi olan varsa bana yardımcı olsun anne ve babası cok güzel oyun kuşları malesef bu durum beni çok üzdü saygılar.
resim paylasirsaniz daha cok fikir sahibi oluruz daha once yavru almismiydiniz ayni kuslardan yumurtalikda yeterince ot cop vs seyler olmayinca yavruda sorunlar olabiliyor
saygilarla

ben yumurtaları arkadaşımın kuşunun altından aldım benım kuşların altına koydum galiba anne fazla yattı diyolar ama bunun bi çaresi vardır diye düşünüyom bugun sabit bir şekilde bantlamayı düşünüyom bakalım ne olacak.

yavru kuşlar genelde zaten fazla ayaklarına basmazlar dizlerinin üstünde dururlar yuvalıkta ise kuşlarınız elinizle alıp bakarsanız ayaklarını hareket etiriyor iseler bir problem yoktur benim kanaatimce

selam sedat bey kuşlarınız tahminimce paten olmuşlar bazen bendede aynısından oluyo yumurtalıgında ot saman yada keçe gibi şeyler yok ise bundan kaynaklanıyor anne fazla yattığında yavrunun ayakları hareket etmediği için direk bilekten o şekilde kaynadığı için oluyo ikinci ihtimalde kanın ağır gelmesindende olabiliyo bazen malasef kuşlarınız için bı çözüm yok bu sekılde hayatlarına devam edıcekler gecmıs olsun selamlar

öyle ayaklı kuşlara bizim burda patro bacak denir ana babayada bağlılıgı var dır biraz bizim burda b iabide yavrularını patro verdı kuus nbabası patro bacaktı anasında yoktu patroluk yavrulardan biri patro geldi digerı düzgün.

herkese teşekkur ederim yardımları. için dun akşa kuşun ayaklarını yere basack şekilde bagladım 10 gun sonra çözecem umarım duzelır duzelmezsede saglık olsun bundan sonrakiler umarım boyle olmaz saygılar sevgiler.

Öncelikle geçmiş olsun. Sonucu merak ettim doğrusu. 10 günden fazla bir süre olmuş ne durumda yavrular. Faydası oldumu bantlamanın?

Geri