yavrularla ilgili sorun ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dolapcıhd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 977

dolapcıhd

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
arda turan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
Arkadaslar forumda yeniyim öncelikle herkese selamlar...

Kümesimdeki en değerli kuslarımın yavrularının annesini şahin kaptı gecen günlerde bu yüzden cok üzüldüm tabiki yavruları mutlaka büyütmem lazım, 1 haftalık yavrular babası tek basına 2 tane 1 haftalık yavruları yeme düsürebilirmi üstadlardan ve bu kunuda deneyimli abilerimden yardım bekliyorum.

Merhaba..Öncelikle aramıza hoşgeldin.Çoğunlukla tek eş de yavruları besler.İzleyip ona göre kararını ver.Eğer beslemiyorsa, bir şırınganın iğne kısmını kesip içine yumurta sarısı, bebek maması gibi besinler koyup kendin de besleyebilirsin.Ya da bunu takviye olarak yaparsın...

büyük ihtimal 15 günlük yavrulara birkaç gün sonra erkek bakmayacaktır şırınga takviyesi yapabilirsiniz.. mama olarak da öğütülmüş palet yem vs. kullanabilirsiniz..

bilader gecmiş olsun sana tavsiyem etlik yemi al büyük şırınga al etlik yemi iyce kaynayan suyu icine iki yavruya yatecek şekil de ayarla yarım saat bekle son ra iyce kabaracak sogutmak icin de icine süt gir daha iyolur her akşam ver ama sabah ları kursana mutlaka ılık su ver yoksa kursakların da sıvı azalar setleşir yavruların hemen büyür bilader bunu yaparsan okur ben yapıyon zaten cok iyoluyor baba yem verse bile sen bunu uygula sana tavsiyem

Geri