Yavrulatmam gerek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İstanblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

İstanblue

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tayfun arıcan
Meslek
memur
İlgi Alanı
yaklasık 1 aydır güvercin besliyorum fakat yavru konusunda tık yok.Limon kasasının içine saman koydum kendi hallerine bıraktım yavru yapsınlar diye ama halen tık yok tecrübeli arkadaslardan yardım bekliyorum yavrulatmak için napmam gerek ?

öncelikle kuşların birinin erkek diğerinin dişi olduğundan eminmisin? 2. olarak kuşlar yavru yada yavru kızması olduğundan geç yumurtlayacak olabilir 3. olarak yumurta ters dönmüş olabilir mi? baktınız mı hiç yumurta varmı yok mu diye ?(çatalına) 4. olarak dişi kuşun kısır olabilir 5. olarak kendini dinlenmeye almış olabilir 6. olarak eş alıyolar mı ? bunlara cevap verme imkanınınz varsa sorunun ne olduğunu anlayabiliirz sizin hiç birşey yapmanıza gerek yok yani...

öncelikle ilgilendigin için tesekkür ederim kardeş.Aldıgım adam birinin erkek birinin dişi oldugunu söylemisti yada nerden anlayabilirim hangisi erkek hangisi dişi oldugunu?yumurtanın ters dönmesi gibi bi durum yok daha hiç çiftleşmediler.eş almaları için napmam lazım zaten 2 tane var 2 si beraber takılıyo bi tanesi nereye gitse digeri hemen peşinden onun yanına gidiyor

selamlar.. Erkek ötmüyo mu? normalde eş almaları gerek.. Bizim burda kuşlar kızsın diye çedene veriyolar ama normalinde pek gerek yok.... Erkek kuş kendini belli eder baş yapısı dişiye göre daha kabadır.. Kuşların resmini koyarsan belki daha sağlıklı yorum yapılabilir..

Arkadaşlar Bırakın bu muhabbetide Çözüm bulun. soruyu sormuş soruya soruyla neden karşılık veriyorsunuz Ki. Arkadaşım Sen eş yapmak istediğin kuşları Kümesinde Ayrı bi yere dişii erkekli kapat sürekli takip et eş aldıklarını zaten birbirlerine Yaptıkları kurlardan anlarsın sonra Uçur Havada Kanatlarını birbirine vurup Kanatlar açık bir şekilde süzülüyorsa anlaki eş almışlar. Bunu bilmeyen Çoktur o yüzden tepkide gelebilir ama Ben bunu 80 yaşında 70 yıldır kuş besleyen bi amcamızdan öğrendim sonra bırak bi Hafta içinde üst üste binerler merak etme kuşlarıda sık boğaz etme yemlerinede biraz Kenevir karıştır kızışsın Kuşlar 4,5 gün Kapat onları sadece yem ve su vermek için Çıkar. Saygılar.

BReZza' Alıntı:
Arkadaşlar Bırakın bu muhabbetide Çözüm bulun. soruyu sormuş soruya soruyla neden karşılık veriyorsunuz Ki. Arkadaşım Sen eş yapmak istediğin kuşları Kümesinde Ayrı bi yere dişii erkekli kapat sürekli takip et eş aldıklarını zaten birbirlerine Yaptıkları kurlardan anlarsın sonra Uçur Havada Kanatlarını birbirine vurup Kanatlar açık bir şekilde süzülüyorsa anlaki eş almışlar. Bunu bilmeyen Çoktur o yüzden tepkide gelebilir ama Ben bunu 80 yaşında 70 yıldır kuş besleyen bi amcamızdan öğrendim sonra bırak bi Hafta içinde üst üste binerler merak etme kuşlarıda sık boğaz etme yemlerinede biraz Kenevir karıştır kızışsın Kuşlar 4,5 gün Kapat onları sadece yem ve su vermek için Çıkar. Saygılar.

soruya soruyla karşılık vermiyoruz. Soruyu soran arkadaşımız daha kuşların erkek mi dişi mi olduğunu nerden anlarım diye sormuş. Yani o kesin değil daha.. Limon kasasına koymuş zaten.. Havada kanatlarını birbirine vurma işine gelince ben eş almış olarak değilde kuş kızınca yapıyor diye biliyorum..

Geri