YAVRULU DİŞİ GÜVERCİN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

obyo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
osman ozcan
Meslek
tekniker
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bir çift şebap miski güvercinimin 10 günlük yavruları var fakat kümeste boşta kalan başka erkek miski güvercin var yavrusu olan dişi miski tek kalan erkek miski ile yuva tutmaya başladı HATTA ÇALI ÇIRPI TOPLADILAR sizce yavrusu olan dişi güvercin bu erkek kuşla yarusu olmasına ragmen eşleşirmi eşleşirse suan olan yavruların bakımını bırakırmı bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkrler

Erkek güvercinin 2 dişiyle birlikte olup yavru baktına şahit oldum ama dişi hiç duymadım sen tek olan erkeği bence kümesten çıkar ama arkadaslarımızında yorumlarını alalım. Saygılar Burak

Cevap için teşekkürler bende ilkdefa rastladım dişi kızıstı heralde kueste nekadar erkek varsa esınde hepsı yuva kızıstırmaya calısıyor şaşırdım ne yapacağımı erkek tek basına yavrulara bakarmı aceba

Bakma ihtimali %25 gibi bir ihtimal ama yavrularını riske atma derim ve o erkeği kümesten çıkarmanı tavsiye ederim..

tamam sağolun arkadaslar oyle yapayım ben

şimdi erkeği ayırdım ayrı bır kutunun ıcıne aldım yuvayı bozdum aceba dısı sımdı yavrulara bakarmı

Takip ediceksin kusarsa yavrulara sıkıntı olmaz. Saygılar Burak..

bugun baktım dişinin beli bukulmus yakın zaan ıcınde yavruluyck bellı ve her ıkı yuva ılede ılgılenıyor yavruların ustundede de yatıyor dıyer erkekle calı cırpı topladıkları yuvada da yatıyor

Geri