Yavruluk tüyü ve kabarma.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle herkese merhaba.
Yavru çakmaklı gençlik tüyüne girdi.Yeme karşı iştahı yok ve tüyleri kabarık keyifsiz.Ağırlığı normal.Arkadaşım kanat altındaki tüylerinde eline gelenleri çek dedi.Bende çektim bugün tüy atması için.Balık yağı yutturdum.Ne yapmamı önerirsiniz?Bu normal mi?Diğer konuları okudum fakat tatmin olmadım.Teşekkürler.

HAKANCIĞIM YAVRUNUN FOTOSUNUDA BİZİMLE PAYLAŞIRMISIN..?..

Kuyruklarından ortadan 4 tane cek ve kuyru kaltı tüylerinide yol.

Türker abi yarın resimlerini eklerim.
Enes teşekkürler yarın hemen uygulucam dediğini.Banyo suyu koyuyorum fakat girmiyor.Zorla sokcam artık yapcak birşey yok.Bu durum geçici mi?Kaybetme riski varmı? Teşekkürler.

Uçuruyormusun kuşu ? tüyden cıkana kadar uçurma derim.

Yok kardeşim uçurmuyorum.Tüyden çıkarsa inşallah uçurcaz.Teşekkürler.

Bu arada hergün 1 tane balık yağı yutturmayı düşünüyorum.Faydalı olurmu?

Türker abi fotoğrafını çektim.Bugün kuyruklarından 4 tane çektim kuyruğunun altındaki tüyleride acıtmadan çektim.Balık yağı yutturdum.Banyo suyuna zorla sokup ıslattım tüylerini.Yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• 21022012(003).webp
    21022012(003).webp
    95.9 KB · Görüntüleme: 1,242
  • 21022012(005).webp
    21022012(005).webp
    66.7 KB · Görüntüleme: 1,183
kuyruk üzeri belindeki tüylere bak eğer bırakıyorsa kyruk etrafını boşalt rahatlıyacakdır bende çok karşılaşıyorm

mermerci-vedat' Alıntı:
kuyruk üzeri belindeki tüylere bak eğer bırakıyorsa kyruk etrafını boşalt rahatlıyacakdır bende çok karşılaşıyorm
Abi kuyruk üstü tüylerini bırakıyorsa derken ne demek istedin anlamadım.Biraz daha ayrıntılı yazarsan hemen şimdi çekmeye gitcem.

hakan merak etme kus sırılsıklam tüğde atlatır yakında ..Ama bu zamanda hastalıga kolay yakalanıyorlar dikkat et.

Yavaş Yavaş Atlatıyor.Maşallah.Merak edenler için fotoğraf.

Ekli dosyalar

• 26022012(010).webp
    26022012(010).webp
    78.6 KB · Görüntüleme: 919
HAKAN GÜZELMİS MASALLAH GÜLE GÜLE BESLE ÇOKDA SAGLIKLI GÖRÜNÜYOR

PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

kuscu_marik' Alıntı:
HAKAN GÜZELMİS MASALLAH GÜLE GÜLE BESLE ÇOKDA SAGLIKLI GÖRÜNÜYOR

PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER
Teşekkür ederim Muharrem abi.Tüyünüde düzse uçması için engel kalmıcak.

kuş gayet diri görünüyor ama kilo kaybıda yok demişsin.hafif bi karın ağrısı geçiriyo tahminim kuyruklarını yol vitamin ver

Kuyruklarının ortasından 4 tane çektim.Sularına elma sirkesi koydum.Şuanda gayet iyi normale döndü.Yardımlarınız için teşekkürler.Eğer tekrar problem yaşarsam mesaj atarım.Sağolun.

Geri