Yavruluktan çıkmış güvercin bakarmısınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert sgnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert sgnc

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert sgnc
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Bende şuan elimde tek eke erkek ve yavruluktan yeni çıkan yavru tüyünü atmaya başlayan dişi var Bunlar yeni geldi nezaman eş alırlar bide hiç kavga felan yaptıkları yok bide erkek daha ötme gibi vs. bunları yapmadı yavruluktan çıkan yavru tüyünü attıktan sonramı eş alır yoksa erkek 1 haftaya yerine alıştımı kızışır ozaman bu yavruyla eş alırmı bi yardımı olurmusunuz rica etsem Şimdiden teşekürler...

Yavruluktan çıkmış kuşların yavru verebilmesi için 4 ay gibi bi süre geçmesi lazım. Kuş 4 aylık felansa Yavru verebilir. Eksik veya yalnışım var ise üstadlarım düzeltsinler lütfen :)

Saygılar..

mert sgnc' Alıntı:
Bende şuan elimde tek eke erkek ve yavruluktan yeni çıkan yavru tüyünü atmaya başlayan dişi var Bunlar yeni geldi nezaman eş alırlar bide hiç kavga felan yaptıkları yok bide erkek daha ötme gibi vs. bunları yapmadı yavruluktan çıkan yavru tüyünü attıktan sonramı eş alır yoksa erkek 1 haftaya yerine alıştımı kızışır ozaman bu yavruyla eş alırmı bi yardımı olurmusunuz rica etsem Şimdiden teşekürler...

mert laf söz dinlemeyip bizi bayagı bir ugrastırıp defalarca yeni kullanıcı adıyla girdigin halde vede zamanımızı alıp uzaklastırmamıza ragmen hiç bir sey olmamıs gibi yine geldin üye oldun bu kez kafanada neler var bize ne gibi eziyetler etmeyi düşünüyorsun buradan anlatırmısın ona göre uzaklastıracagım yada kalacaksın bekliyorum cevabınızı

Eğer öyle saçma sorular felan sorarsam affola bu sefere düzelttim kendimi kuşları felan ayarladım yakındada resimlerini felan paylaşacağım bu siteyi seviyorum ağa :) hatam olduysa özür dilerim şimdiden uzaklaştırma ffelan vermeyin artık bu siteyi seviyorum bilmediğim kuşlarla ilgili felan bilgi toplamak istiyorum bildiklerimi paylaşmak istiyorum kolay gelsin.

mert sgnc' Alıntı:
Eğer öyle saçma sorular felan sorarsam affola bu sefere düzelttim kendimi kuşları felan ayarladım yakındada resimlerini felan paylaşacağım bu siteyi seviyorum ağa :) hatam olduysa özür dilerim şimdiden uzaklaştırma ffelan vermeyin artık bu siteyi seviyorum bilmediğim kuşlarla ilgili felan bilgi toplamak istiyorum bildiklerimi paylaşmak istiyorum kolay gelsin.
BURADA AGA PASA YOK HER KES ESİT DÜZGÜN CE KONUSMALARINA DİKKAT EDEREK ADABINDA PAYLASIMDA OLACAKSAN SON KEZ BİR SANS VERİYORUM GÖZÜMDE ÜZERİNDE ONA GÖRE GELİŞİ GÜZEL SAÇMA SAPAN KONU AÇMAK SOHBETİ BÖLMEK ARGO KELİMELER OLDUGU AN İŞLER DEGİŞİR BURANIN SANA FAYDASI OLUR ZARARI OLMAZ
İLERDE ANLARSIN OKU GEZİN ARAMA ZAHMETİNE KATLAN HAZIRCILIGI BIRAK ÇOK SEYLER KAZANIRSIN

İYİ PAYLASIMLAR

Teşekür ederim ağa gibi sözler içinde özür dilerim bidaha olmaz şu sorumun cevabını biliyormusun acaba ?

Yavruluk teleklerini bitirmesine son 3 telek kala eş zamanı gelir genelde.Şuan tüyde dediğine görede 3 yada 4 üncü telektedir zaten zamanı gelmiştir yakında eş olur biraz tüyünü düzdükten sonra.İyi beslemeler...

Teşekür ederim bişey diyecem dişi erkekten korkuyo erkekse arada bi dişi yanına geldimi başına felan vuruyo eğer erkek kızıştığı zaman dişide daha yavru ozaman erkek çifleşmek istermi ?

Erkek kızdıktan sonra tabi eş ister ama bi takım kuşun varsa istesede dişi yavrununda kızması lazım eşe gelmesi için.

şuan tek çift olarak bunlar var başka kuş yok yani erkek kızışsa dişiyi eşe getirirmi bu aralar yem felan yerken erkek dişiyi dövüyo yedirtmemek için içerdede öyle arada dövüyo erkek dişide korkuyo tabi yani dişinin yavru tüyünü atması ve kızışması ne kadar bi süre alır eşe gelmesi ??

Değişken cevabı olan bir soru dişinin yavru tüyü atma süresi+kızışması nereden baksan ilk yumurtaları da kıracağını hesaplayarak kuşun doğumundan itibaren 7-8 ay' dır ortalama.

Şimdi Kümeste Tek çift bunlar oldukları için erkekte eke olduğu için mecbur kızışacak dişiden önce , Erkek kızışsa eş almak istese dişi yavru çifleşirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri