yavrum kayıp

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maskeler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

maskeler

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan arslan
Meslek
işsiz
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar merhaba ilk defa yavru büyüttüm 1 şubat doğumlu kısa sürede oyuna girdi ve sersemde kaybettim benim için çok önemli bu zamana kadar büyüttüğüm ilk yavrumdu ben ankara eryamanda oyturuyorum perşembe günü akşam üzeri kaybettim ayağında kırmızı boncuk olan boz yavru lütfen bulan kişi bana ulaşsın eryaman 3. etapta uçuruyorum 25 03 2010 tarihinde kayboldu tel numaram 05314983708 gerekirse para verebilirim

Geçmiş Olsun Arkadaşım Ama Bence Ümidini Kırmayayım Zor Bulursun Yere Düştüyse Kedi Kapmıştır Artık Bi Dahaki Yawrularını Sorunsuz Büyütürsun Bende Sehir Dışına Cıktım Pazardan Posta Aldım Bakıcı Kutuya Balkona Koydum Ne Olduysa Postanın Biri Kaçmış Kanadı Makaslı İdi Aradım Tardım Bulamadım Kısmet Deyip Geçeceksin

geçmiş olsun arkadaşım,ama bu zamanda kuş kendi gelmedimi bilki iki ayaklı kediler yemiştir,yakın arkadaşım diye geçinenler bile yakaladımı saklıyor,yem parası yapıyor,serseme düştüğü an kuyruğunun ortasından azaltıp bir gün bekleyip kaldırırsan genelde rahatlıyor :slm:

göksal balcı' Alıntı:
geçmiş olsun arkadaşım,ama bu zamanda kuş kendi gelmedimi bilki iki ayaklı kediler yemiştir,yakın arkadaşım diye geçinenler bile yakaladımı saklıyor,yem parası yapıyor,serseme düştüğü an kuyruğunun ortasından azaltıp bir gün bekleyip kaldırırsan genelde rahatlıyor :slm:
teşekkür ederim fakat taklayı çevirdikten 2 gün sonra serseme düşeceğini hiç tahmin etmezdim görsen daha küçücük bişeydi hala vik vik ötüyodu bilemedik

Geçmiş olsun Ankarada kuş kaybettiysen kolay kolay bulamazsın şansa tanıdıklarından birine denk gelirse belki ama adamlar havada birtane yabancı kuş görsün 6-7tane kuş kaldırıyor indirincede görmedim diyor sen yinede günlük kuş kaldır çatılara falan şöyle bir göz at inşallah bulursun

KEDI KAPMASA BILE BU ZAMANA KADAR GELMEDIYSE YAKALAMISDIR BIRILERI YAKININDAKI KUSCULARI DOLASMANI TAVSIYE EEDERIM

Geri