yavrum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunusgakgo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

yunusgakgo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yunus gakgo
Meslek
elektirik teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
yuva yaptım sunta uzeri kaplamalı herhangi bi kum sermedim yumurta yaptılar karısmadım yumurta cıktıktan sonra yavru kaygan zemin oldugu için pisliğinden dolayı tek ayagı yana acıyor duzeltiğim zaman duruyor ama sonradan yine aynı bi bilgisi olan varmı yavru tuye bindi rengi belli nasıl normala bindiririm

Kuşunuz şu anda yavru olduğu için şu anda kemikleri yumuşaktır.Güvercin yumurtalıklarından alırsanız ve ayağını düzgün bir şekilde koyarsanız , düzenli olarak takip ederseniz , düzelme ihtimali olabilir.Ama bence güvercin beslemeye başlamadan önce , yuvanın tamamen bütün eksiklerini tamamlarsaydınız , kuşlarınızda bir sorun çıkmazdı.Kusura bakmayın ama sizin hatanız (: En kısa zamnda bir yumurtalık edininin ve düzenli olarak takip edip.Geç kalınırsa düzelme ihtimali hiç olmaz.
Örnek yumurtalık resimleri:

İnşallah düzelir... :slm:

Ekli dosyalar

• yuval1.webp
    yuval1.webp
    7.9 KB · Görüntüleme: 1,641
  • yuval2.webp
    yuval2.webp
    4.7 KB · Görüntüleme: 1,584
  • yumurtalık.webp
    yumurtalık.webp
    23.1 KB · Görüntüleme: 1,634
oncelıkle selamlar ve gecmış olsun diyeyim.ayrık ayak tedavisi için kuşun iki ayagına boncuk takılır ve iki boncuk iple birbirine baglanır.15 20gün bu şekilde durursa tekrar büyük olasılıkla düzelecektir

o plastik yuvalıkların ortalarındaki delikler delinmeli ve plastik yuvalıkların konulmasıyla iş bitmemektedir. o yuvalıkların içine 5 cm ile 15 cm uzunluğunda karışık kuru ince dal parçaları konulmalıdır.yavrular büyüdükten sonra plastik yuvalıklar çıkartılıp yıkanmalı, dezenfekte edilip, güneşte kurulandıktan sonra tekrar konulmalıdır.

metkor1961' Alıntı:
o plastik yuvalıkların ortalarındaki delikler delinmeli ve plastik yuvalıkların konulmasıyla iş bitmemektedir. o yuvalıkların içine 5 cm ile 15 cm uzunluğunda karışık kuru ince dal parçaları konulmalıdır.yavrular büyüdükten sonra plastik yuvalıklar çıkartılıp yıkanmalı, dezenfekte edilip, güneşte kurulandıktan sonra tekrar konulmalıdır.

:evet: :evet: :tamam:

ben kuru ot falan koydumda yumurtalık şart mı yani?? :hmm:

yavru tuye binnmiş ama bıraz zor boncuk işi aklıma yattı kardes saol

insaff' Alıntı:
ben kuru ot falan koydumda yumurtalık şart mı yani?? :hmm:

Olsa iyi olur , bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için gerekli diyebiliriz... :tamam:

Geri