Yavrunun parmakları yamuk.(Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Yavrunun parmakları yamuk.Bu şekilde yaşayabilirmi?Yavru için ne yapabilirim?
İyileşme ihtimali varmı?

Saygılar.

Ekli dosyalar

Tam istediğim gibi çıktı lekesiz.Fakat parmakları yamuk ya hep bir şanssızlık var.Önceden yavru alamazdık şimdi alıyoruz fakat parmakları yamuk zor yürüyor.Yapabileceğim birşey varsa söyleyin.Bu halde hayatını sürdürebilirmi?Daha yem yemeye başlamadı zor yürüyor.Bilgisi olan paylaşsız lütfen bekliyorum.

Ekli dosyalar

• 13012012(002).webp
    13012012(002).webp
    140.3 KB · Görüntüleme: 1,911
  • 13012012(003).webp
    13012012(003).webp
    105.8 KB · Görüntüleme: 2,014
  • 13012012.jpg
    13012012.jpg
    172.4 KB · Görüntüleme: 1,997
En son resimde belli oluyor ayağının yamuk olduğu.Tavsiyesi olan söylesin.

HAKANCIĞIM BU YAVRU BU ŞEKİLDE YAŞAR.ÖNEMLİ OLAN BUNDAN SONRASI BENCE..

YUVALARIN OVAL(ÇUKUR) OLMAYIŞI NEDENİYLE BU GİBİ YAVRULAR GÖRÜLEBİLMEKTEDİR.KANAATİNDEYİM.

YERLERDE ÇOK YEM VAR.YEMLER YEMLİKTE OLMALI ÖYLE DEĞİL Mİ?

TRİCOMANIAS İÇİN DAVETİYE GÖNDERMİŞSİN..BAYAT RUTUBETLİ YEMLER AĞIZ İÇİ PAMUCUKLARA VE ÖLÜMLERE SEBEP OLACAKTIR.SONRA RONIDOZOL KULLANACAKSIN TABBİİ...

YEMLER YEMLİKLERDE, SULAR TEMİZ... BİDON KAPAKLARI , TELLER DE TOPLANIP TEMİZLİK OLURSA; GELSİN YAVRULAR ...SAĞLIKLI YAVRU , SAĞLIKLI ORTAMLARDA OLACAKTIR.. HOŞ KAL..

Teşekkürler abi.Evet fazla yem koymuştum yavruları var diye dağıtmışlar ortalığı temizledim.

hakan kardeşim türker abimin dediği gibi yuvadan kaynaklanan bi sorun olabilir bunlara patel ayak denir yaşamasına yaşar bi sorun olcağını sanmıyorum bunlar birde bildiğin kadarıyla çok yakın kardeşleri eş edersen (yani akraba evliliği gibi düşün) o zaman böyle yavru verebiliyor

saygılar

Teşekkürler abi.Kuşların hiç bir kan bağı bulunmamaktadır.Şuan yine yumurtaları var.Eğer yine aynı şekilde çıkarsa kuşları elden çıkarmayı planlıyorum.Dün karlı havada yavrusu olan erkek dumanlıyı kaçırdım.Dişi yattı yavrulara fakat büyütebilceğini sanmıyorum.2 yavru var 4-5 günlükler.Muhtemelen başka kuşun altına çekcem yavruları inşallah onlar bakarlar.
Bu arada bütün yuvalıklara yumurtalık koymayı düşünüyorum.
Saygılar.

Selamlar ;
Hakan kardeşim öncelikle şunu söyleyeyim.Bu genetik bir sorundur.Çolak olma deniyor.İnsanlarda da görülen bir hastalıktır.Genetik olarak taşınıp gelen bir sinir hastalığıdır.Anne veya babadan geçmiş olabilir.Bu anne veya babanın her yavrusunda olmayabilir.Ancak 5 -6 kuşakta bir kez bu hastalık görülebiliyor.Bende de aynı sıkıntı vardı çok araştırdım.Ancak Sorun hangisinde bulamadım erkekte mi dişide mi anlayamadım.Tamamına aynı tedaviyi uyguladım.Kas ve sinir gelişimi için bir bitki kullandım çok faydasını gördüm .Yüzde yüz güvercinlerde kullanılan bir bitki değil aslında ancak çok faydasını gördüm.Nergis çiçeğini al kardeşim ayaklarına sar .Suyunuda güvercinlerine ver harika bir kas geliştiricidir.Zamanla düzeldiğini göreceksin.1 ay kadar ver bu bitki suyunu .Kaynattığın suyu 20-25 ml sık ağzındann şırınga ile.İnşallah sende sonuç alırsın.
Saygılarımla ;
By 06CLASS

Geri