Yavrunun üstünde At sineği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sedar_sago
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sedar_sago

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aqt err
Meslek
Kuşcu
İlgi Alanı
Diğer
Sa Beyler yeni yumurtadan cıkmıs 3-4 gunluk yavruların yuvalıgında at sınegi gordum olumsuz bir etki olurmu acaba ?
blotic koysam bişey olurmu

tozu cücüklerin altına atabilirsin hastalıktan koruma amaçlı nidazol süspansiyon 3 litre içme sularına 2 kendi kapağı ile 10 15 gün kullana bilirsin .at sinekleri bir çok hastalık taşıya bilir en başta hexmitiasis dir .genede sen önlemini al kullan ilk günden faydasını görürsün

Toz dediğin şeyin ismi nidazolmu ? ve nerden bulabilirim

evet nidazol eczanelerden kolayca bulabilirsin ekonomiktir .özellikle toksit etkisi yoktur çekinmeden kullanabilirsiniz isalede birebir.yaklaşık 10 senedir kullanıyorum bu olmadan sağlıklı yavru alamıyorum özellikle cücük gelişiminde cok etkili ve gerekli .asıl kullanım alanı tirichomonias dır bakterinin neden olduğu agız içi mukozası yüzde şişlik akciğer enfeksiyonu sindirim sistemi hastalıkları vb gibi enfeksiyonlara birebir ham maddesi metrenidazodur.içme sularında kullanabilirsin süspansiyon olarak

Evet aynı sorun bendede vardı Nidazol kullandım arkaşaın dediği teknık kesınlıkle kusursuz

Kuşlarımda hiç görmedım araya yabancı emanet bazen kus atıyorum o zman goruyorum...Bizzat kendı ellımle temızlıyorum ..Temiz kuslarda olmaz kusların ortamını temız tut bıraz....Pisliklerinin altına yumurtlarlar..Hatta katman olmuş pisliği kaldırıp altını kontrol edebılırsın beyaz renklerde yenı kanatlananları görürsün sanırım..

yavru kuşlarda genel olarak at sineği olur.Bilirsiniz boş siprey kutusunun içine iki kapak çamaşır suyu gerikalanına su ilave edildiğinde yavuların ustüne ve yuvanın tamamına sıkıldığında hem at sinekleri hemde diyer diş parazitlerde fayda gordüm.Kuşlarınızın verimi daimi ve bol olur inşallah

Geri