YAVRUNUN YUMURTADAN ÇIKIŞ VİDEOSU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguz06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Ses efekti de ilginç :)

Ayrıntılara takılmayın.Sessiz izleyin o zaman bilinçli bi durum değil.
SaygıLar...

oguz06' Alıntı:
Ayrıntılara takılmayın.Sessiz izleyin o zaman bilinçli bi durum değil.
SaygıLar...

Ses efekti işin şakası kusura bakmayın! Büyük ilgi ve merak ile izledim videoyu.
Teşekkür ederim.

gerçekten çok güzel elinize sağlık

güzel paylaşım emeğinize sağlık ses efektinede biraz emek harcasaydınız daha güzel olurdu.Yeri geldiğinde yanımızda çocuklarımızda oluyo.

Umut bey tesadüfen gördüm çekime başladım dışarda ki sohbet farklıydı bu kadar sorun olacağını bilsem sessiz yüklerdim daha doğrusu sesi hiç dinlemedim.
Hem burda ses gerektirecek bir çekim yok.
Çocuklarla izlerken sessiz izleyin.Yada yöneticisiniz şöyle güzel bir fon müziği ekleyin sorun çözülsün.
Aklıma gelse denerdim kesin.
Saygılar..

oguz06' Alıntı:
Umut bey tesadüfen gördüm çekime başladım dışarda ki sohbet farklıydı bu kadar sorun olacağını bilsem sessiz yüklerdim daha doğrusu sesi hiç dinlemedim.
Hem burda ses gerektirecek bir çekim yok.
Çocuklarla izlerken sessiz izleyin.Yada yöneticisiniz şöyle güzel bir fon müziği ekleyin sorun çözülsün.
Aklıma gelse denerdim kesin.
Saygılar..
Bilinçli bir şekilde yapıldığını sanmıyorum zaten paylaşımın çok güzel emeğine sağlık mutlaka çocuklarla izlerken sessiz izlenecek ilk açtığında bilemezsin ses içeriğini. Videona fon müziği yükleme gibi bir özelliğim yok.Eğer seni kıracak bir sözüm olduysada kusura bakma benimki sadece biraz daha dikkatli olunması yönündeydi.

saygılar
umut coşkun

Kırılma gibi bir durum söz konusu değil,sadece aynı şeyi bir kaç kişi yazdığı için cevabım da biraz sitamkar oldu sanırım.
Uyarı ve temennileriniz için teşekkürler.
Bundan sonra daha dikkatli olacağım kesin. :tamam:
Saygılar..

Geri