yavrunun yumurtadan çıkmaması ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

uniTS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan EMİRAL
Meslek
İşletme son sınıf ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşlar güvercinim 2 yumurta yaptı ve kuluçkaya yattı, yavrunun biri 5 gün önce yumurtadan çıktı ama 2. yumurta hala çatlamadı, yarın 6. gün olacak yumurta dolu ancak yavru neden çıkmadı ? Sizce yumurtayı atayımmı şimdiye kadar belkide ölmüştür yumurtada tecrübeli arkadaşlar bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim, biryandanda iyi oldu diye düşünüyorum çünki tek yavruyu rahatça bakarlar diye düşünüyorum, bu arada ilk aldıgım güvercin yavrusu bu , 1 çiftte kuluçkada bikaç güne onlarında çıkar yavrusu...

BU FORUMDA OKDUĞUMA GÖRE EN ÖNCE ÇIKAN YAVRUYA DAHA ÇOK BAKIOMUŞLAR .. YANİ ÖNCE ÇIKANIN %60 2.SİNİNDE %40 YAŞAMA İHTİMALİ VARMIŞ ... YADA BAŞKA BİR ÇİFTİN ALTINA SÜR ... BURDAKİ EDİNDİĞİM BİLGİLERE GÖRE ABİ

YUMURTANIN KABUGU KALINDIR YAVRU KIRAMAMISTIR BUYUK IHTIMALLE O YAVRU YUMURTANIN ICINDE OLMUSTUR YUMURTANIN SIVISI BITMISTIR ICINDE BAZI YUMURTALARIN KABULARI KALIN OLUYOR VE YAVRU KIRAMIYO BIRAZ YARDIM GEREKIYOR OYUZDEN YUMURTLARIN GUNLERINI IYI BILMK LAZIM O YUMURTAYI AL ARTIK ALTINDAN UMIT BEKLEME CIKCAK DIYE

tetragon33' Alıntı:
BU FORUMDA OKDUĞUMA GÖRE EN ÖNCE ÇIKAN YAVRUYA DAHA ÇOK BAKIOMUŞLAR .. YANİ ÖNCE ÇIKANIN %60 2.SİNİNDE %40 YAŞAMA İHTİMALİ VARMIŞ ... YADA BAŞKA BİR ÇİFTİN ALTINA SÜR ... BURDAKİ EDİNDİĞİM BİLGİLERE GÖRE ABİ

O GENELDE ANNE VE BABADAN KAYNAKLANIYOR BAZI KUSLAR YAVRULARINA IYI BAKAMAZ DENEME YANILMA YONTEMIDIR OYUZDEN COGU KUSCUNUN KUMESINDE BAKICI POSTALAR VE KELEBEKLER VARDIR AMA BAZI KUSLARDA POSTAYA KELEBEGE GEREK KALMADAN 2 YAVRUYU GAYET SAGLIKLI BUYUTURLER ÖNEMLİ OLAN YAVRUNUN BUYUMESI DEGIL SAGLIKLI OLMASI VE ILK TÜGE GIRDIGINDE KENDINI KURTARMASI

Bugün salladım yumurtayı sıvı sesi geldi acaba yaşıyormudur içinde bunu sormamın nedeni sıvısı bitmiştir ölmüştür dediginiz için bu arada cevap için teşekkürler...

6 gun gecmıs dıger yavrudan sen o yumurtayı kır at cıksada olur zaten cıkmaz o tek yavrun hayırlı olsun sımdıden daha ıyı bakarlar

Teşekkürler diger yavru zaten baya bi büyüdü , çıksada büyük yavru ezer onu en iyisi dedigin gibi yumurtayı atmak :) , 1 çiftim daha var onlarında 2-3 güne çıkacak yavruları onlardada aynı yavru çıkmama problemi olursa ne önerirsin ne yapmalıyım , gerçi ben pek karıştırmayıda sevmiyorum hayvanları rahatsız etmeyi sevmem , kalan yumurtayı ben ellemesem kendisi atmazmı yumurtayı...

uniTS' Alıntı:
Teşekkürler diger yavru zaten baya bi büyüdü , çıksada büyük yavru ezer onu en iyisi dedigin gibi yumurtayı atmak :) , 1 çiftim daha var onlarında 2-3 güne çıkacak yavruları onlardada aynı yavru çıkmama problemi olursa ne önerirsin ne yapmalıyım , gerçi ben pek karıştırmayıda sevmiyorum hayvanları rahatsız etmeyi sevmem , kalan yumurtayı ben ellemesem kendisi atmazmı yumurtayı...

zamanını bılıyosan baktın 2 gun gectı yumurta catlamadı dıgerı kendın hafıften catlat cıkar yavru

Geri