YAVRUSU olan erkek kelebeği kacırdım:( Yavrulara nasıl bak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rossi13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

rossi13

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
acacGasda
Meslek
asdaaa
İlgi Alanı
Kuşlar
SELAM kuscular.org ailesi dün erkek arap kelebeğimi kacırdım,2 aydır ucuyo dün kactı nedense:S...El kadar yavruları war nasıl besleye bilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim....

Bence bir süre ellemeyin: gözlem yapın bakalım belkide dişi besler.. Eğer dişinin beslemekte yetersiz kaldığını düşünüyseniz akşamdan akşama takviye yaparsınız... Eğer dişi hiç beslemezse: yavruları evinize götürün evinizde sabah, öğle, akşam besleyin... Nasıl besleyeceğiniz konusunu yeniden anlatmaya gerek duymuyorum çünkü: sitemizde bu konuda birkaç tane konu var.. Orda değişik, güzel fikirler veya daha önce beslemiş olanların anlattığı şeyler var...

........SİNAN ÖZTEKİN........

Bu aradakuşunuzda belki rüzgardan falan yönünü şaşırmıştır: Bu gün çatıda biraz zaman geçirin eğer alışkın bir kuşunuzsa geri gelecektir..

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

Selamlar,

Yavrusu olan, kanı saya olan güvercin kolay, kolay kaçmaz, ya şahin saldırmış almış olabilir, yada şahinden korktu bir yere sindi sakinleşmeyi bekiyordur. Güvercin gelmez ise bırakın dişi baksın, size takviye yaparsınız. Ama salmada tek ve yetişkin bir erkek olmasın dişi ona döner ve yavrulara bakmayı bırakır.

Saygılarımşla,

Aykut Karabulut

Yardımlarınız için cok teşekür ederim..İNŞ gelir...

bence gelecektir.uçurduğum kuş demişsiniz.alışkınsa geri gelir.bişey saldırmış olabilir korkmuş olabilir. bi kaç gün gelmez ama sonra dan piyasaya çıkar dişi alışkınsa salın arada onu görürse daha çabuk gelir.kaçan dişi olsaydı kesinlikle gelmezdi.:)gelmesse de yavru bakımı ile ilgili araştırma yapın.

saygılar...

2 aydır uçan kart kuş yakalandıysa ya düzenli uçurmadın kondisyonu düştü rüzgarla uzaklaştı gelmeye gücü yetmedi.ya da hakketen damarsızmış yediği yemlere yazık. 2. şık doğruysa yavrusunu da besleme o kuşun sat

Banada öyle olmuştu erkek kırmızı çakalım kaçmıştı.ama benimkini karga kovalamış die duydum karga koalamadn önce kekenez saldırmış.kuşlar kendilri bacadan kalkıp uçtuktan sonra.ve erkek gelmemişti inş. snin erkek gelir

YAVRULARINA BAKMAN İÇİN EN İİ TAVSİYE KARDEŞİM 1 ADET EN BÜYÜĞÜNDEN 1OO LÜK SIRINGA AL UCUNA KISA BİR SERUM LASTİĞİ TAKSAN DAHA İYİ OLUR, ORTADAN DELİKLİ OLSUN, BEBELAK VAR HER MARKETTE BULABİLİRSİN COCUK MAMASI ONU YOĞURT KIVAMINA SICAK SUYLA GETİR SOGUDUKTAN SORA KUŞLARINA 3 ÖĞÜN AGIZ YOLUYLA SIK ANA BANADAN DAHA İYİ BAKACAKSIN EMİN OL..

yardımlarınız için cok teşekürler gercekden..Ewet erkek kelebeğim geldi 2 gün sonra..Atmaca wurmuş ama hiş bişiyi yok kuyrukları dağılmış okadar..Cok sağolun..

rossi13' Alıntı:
yardımlarınız için cok teşekürler gercekden..Ewet erkek kelebeğim geldi 2 gün sonra..Atmaca wurmuş ama hiş bişiyi yok kuyrukları dağılmış okadar..Cok sağolun..

Gözün aydın.. Maaşallah vefalı kuşmuş.. İnşallah kısa sürede eski haline gelir.. YAvrusuna da bakar..

.........SİNAN ÖZTEKİN...........

Selamlar,

Teşekkürler saya beni yanıltmadığın için, gözün aydın size de, yarası nasıl sayanın teramisin krem ile yada sprey ile yarasını tedavi edersiniz. Geçmiş olsun..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

yarası falan yok..Kuyrukları yolmuş sadece ama bi sorun yok..Yavrusunada bakıyo..Teşekürler kuscular.org ailesi..

Re: YAVRUSU olan erkek kelebeği kacırdım:( Yavrulara nasıl

rossi13' Alıntı:

Re: YAVRUSU olan erkek kelebeği kacırdım:( Yavrulara nasıl

Bu konu neden hortladı ki?

Geri