yavruya acilll yardımmmmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 664

emre19

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre yarım
Meslek
SELBEST
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar öncelikle herkese slmlar 2 tane kürenk sabini yavrum var 2 haftalık dün bitanesine anneside babasıda yem kusuyo ama yavru yutamıyo agzında gözüküyo yem birikiyo kursagı sade su ne yapmam lazım yardım eden arkadaşlara şindiden tşkrler

KUŞUN KURSAĞINDA MISIR TANESİ VEYA BÜYÜK BİR PARÇA YEM KALMIŞ OLABİLİR VEYA BOĞAZINDA VEYA KURSAĞINDA BİR BAKTERİ TÜREMİŞ OLABİLİR VE ŞİŞMİŞ OLABİLİR BENCE AĞAZINA İYİ BAK KURSAĞINI YOKLA HATTA KURSAĞINA DİKKATLİCE BİR CİSİM SOKARAK KONTROL ET BİR CİSİM OLUP OLMADIĞINA VARSA MİDEYE İTERSİN YADA ÇIKARTIRSIN UMARIM DÜZELİR

saolasın şenol abii dedigin gibi az bi şişlik vardı sanki yanlara dogru ben tam anlıyamadım bakteri felan kaptıysa nası bi ilaç verebilirim acaba

emre19' Alıntı:
arkadaşlar öncelikle herkese slmlar 2 tane kürenk sabini yavrum var 2 haftalık dün bitanesine anneside babasıda yem kusuyo ama yavru yutamıyo agzında gözüküyo yem birikiyo kursagı sade su ne yapmam lazım yardım eden arkadaşlara şindiden tşkrler

emre kardesim soracagın her soru için konu baslıgı açmana gerek yok sorularını agabeylerine aynı baslıkda yöneltebilirsin cevaplar verilecekdir
kolay gelsin

Geri