yavruya bakabilir mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan phoenix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

phoenix

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa oymak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Balıklar
herkese selamun aleyküm benim kuşlarımın ilk yumurtasından yavru bugün çıktı fakat babasında sallabaş belirtileri çıktı şu an yem yiyip su içebiliyor yavruya bakabilir mi yardımcı olursanız sevinirim

Selamlar.Yavrulara bakar fakat yavrularında sallabaş olma ihtimali çok yüksek.Anaç kuş varrularınada bulaştırır virüsü.Şuan o kuşada tedavi uygulayamassın yavru baktığı için.İşin zor umarım bir çıkar yol bulursun.Sağlıklı kümesler dileğiyle.Saygılar...

Merhaba geçmiş olsun bana kalırsa sallabaş olanı kumesten ayır yavruya ve eşinede bulaşmasın yavruyuda başka bir kuşun altına koy dişi tek bakmaz başka sallabaş belirtisi olan varsa onlarıda ayır fazla yayılmasın sallabaş.

bazı büyüklerim döneklerini denemek için ucururdu benim yanımda kacan göcen olursa sadece kuşa yanarlardı arkasında kalan yavrulara değil cünkü tek kalan kuş yumurtaya bakmas ama yavruya bakar emin ol erkeğini ayır dişin bakar ve sende biras takviye yaparsan iyi olur yavrular acısından :D

Geçmiş olsun sallabaş olan kuşu rahat bi yere al .Öbürü yavrulara bakar.Sallabaşlı kuşa EPTANTOİN diye hap var.onu alıp dörde bölüp hapı hergün 1 parçasını düzelene kadar ver .Eğer yeni başladıysa kesin geçer.Kümeside kireçle.Kuş sallabaş olduğu için yem yiyemez elinle doyur.

A.SLM BİRMÜDDET BAKACAKTIR YAVRUYU FAKAT DAHA SONRA SEN YUMURTA YEMİ KÜSPEDE DİYORLAR SUYA KOYACAKSIN VE ERİDİĞİMDE ENJEKTÖRLE YEDİRECEKSİN KOLAY GELSİN

Geri