Yavruyu elde besleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leeyukeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
tesekkurler ellerıne saglık

öncelikle çok teşeşküür ederim böyle bir video için kuşunuz ya çakmaklı yada miski

yem olarak yulaflı biskivu ve civciv yemi verıyodum

güzel paylaşım teşekkür

teşekkürler ellerine sağlık bu 9 vitamin eti cicibebe versek ne olur. benm tanıdıgım birisi cici bebe verdemişti ama ben inanmadıydım agzını açıp içine bugday atıyordum hayvan 2 gün yaşamadı zaten neyse cici bebeyi ezip verebilirmiyiz ?

ben her zaman buğday ve su veririm hiç bir zaman ölmezler nedeni bitkilerin gübrelerindeki mineral ve tuzlrıda yeme katık etmeleridir.

suan iki video ekli ilerde yıne eklerım mesajlar ıcın tşkler

EVET YENİ VİDEOLAR GELDİİ DAHASIDA GELEBİLİR SİZE BAGLI

abi maşallah kuşların cok güzel ve tam benim sevdiğim kümeslerden taklacı ve baska coğunluklu ve bunun yanında yerin cok güzel kuşlarında cana yakın görünüyorlar
sana bi kardeş tavsiyesi ben böle kümesleri severim fakat ucuruken tek taklacıya 3 4 baska hünkari vb. kuş ucurmuycan o zaman takla kuş onlara yetişmek için taklayı unutuyor 3 4 taklacıya 1 2 baska hünkari vb. kuş ucur ozaman daha ii olur benim bir arkadaşta vardı aynı sekilde ucuruyordu arapı oyunu unuttu şimdilerde takla güvercinlerle ucuruyor yeni yeni oyunu söküyor sana bi kardeş tavsiyesi idi
cakmaklılar cıktı bi ara erkeği yuvaya dişiyi kovalamaktan yem yemedide yedirmedide kuşu :D
sağlıklı kümesler bol yavru alman dileğiyle SAYGILAR

ewet istanbuldayım sen istanbulun neresindesin abi

avcılar sen

maltepe biraz uzak ama olsun

Valla Bende Agzımla Besliorum bence en ii tatik o bi basım yavruya annesi babası bakmadı ama fazla yavru olursa zor olur paylasım içinde tesekkurler

Geri