Yavruyu ilk Salmamda Aşağı Düştü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icessberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

icessberg

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enes Gülhan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamunaleyküm..Dün kuş beslemeye başladığımdan beri ilk kez bir yavruyu uçurmayı denedim ama kusu saldıgımda uçamadı ve çatıdan aşağı düştü kuşu aradım bulamadm ama neyseki 30 dakika sonra kanat senini duydum ve buldum yerde kuş düşmeden bi yara almamış kuşun fotograflarını çektim kuşun kanatları tamam sadece 3 tane kuyrugu var daha cıkıyor telekler sizce biraz daha beklemem lazımmı yoksa yavaş yavaş alıştırmam mı lazım üstüne pek gitmek istemdm sonuçta yavru kedilere kaptırmak istemiyorum..Saygılarımla

Kuş biraz fotojenik kendine yaklaştırmıyor :) kaçak kaçak çektiğim fotolar pek net değil ..saygılarımla

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0639.webp
    Fotoğraf0639.webp
    337 KB · Görüntüleme: 1,066
  • Fotoğraf0645.webp
    Fotoğraf0645.webp
    707.8 KB · Görüntüleme: 1,053
  • Fotoğraf0647.webp
    Fotoğraf0647.webp
    130.3 KB · Görüntüleme: 1,072
bıraz daha bekle cok zorlama kusu ucan kusun varsa onlarlada salma yorulur ayrılabılır en yakın yere atar kendını.

Kanatları tamam değil kardeşim. Kuşu sıkıştırma. Kendisi hazır olduğunda belli eder zaten. Olduğu yerde kanat çalıştırmaya başlar.

antremanlarını düzenli yaptır , sabah akşam aynı saatlerde uçurup kovaladıktan sonra uçan kuşlarınla uççur , sökülünce zaten kendini belli edecektir :)

henuz destek tuylerı tam deıldır muhtemelen sen kovalama kendı dama felan kalka ıne sertlestırır kanadını sora kovalamaya baslarsın selamlar

Geri