YAZILANI GÖRÜNENİ YORUMLAMA

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
BAZEN YAZILANLARA BAZENDE VİDEOLARA YORUMLARDA BULUNUYORUZ YAZILANIN YANLIS OLABİLECEGİ VİDEOLARDADA KUSUN EKSİKLİKLERİ HALİYLE OLDUGUNDAN YAPTIGIMIZ YORUMLARA DAHA YAPICI KARSIDAKİNİ ANLAYARAK YAKLASABİLSEK SEVKİNİ KIRMADAN YORUMLARDA BULUNSAK TABİKİ EKSİKLİKLER VE HATALARDA SÖYLENEBİLMELİKİ KİŞİ GÖRÜP ANLAYARAK DÜZELTMEYE ÇALISSIN AMA USULUNCE ANLATARAK DAHA FAYDALI OLABİLECEGİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM SİZLER TECRÜBELİ YETİŞTİRİCİLER VE KARDESLERİMİZ DE BU KONUDA NELER DÜŞÜNÜR SÖYLEMEK İSTERLER PAYLASIRSANIZ KUSCU OLACAK KARDESLERİMİZEDE KATKILAR SUNMUS FAYDLI OLMUS OLURUZ

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
BAZEN YAZILANLARA BAZENDE VİDEOLARA YORUMLARDA BULUNUYORUZ YAZILANIN YANLIS OLABİLECEGİ VİDEOLARDADA KUSUN EKSİKLİKLERİ HALİYLE OLDUGUNDAN YAPTIGIMIZ YORUMLARA DAHA YAPICI KARSIDAKİNİ ANLAYARAK YAKLASABİLSEK SEVKİNİ KIRMADAN YORUMLARDA BULUNSAK TABİKİ EKSİKLİKLER VE HATALARDA SÖYLENEBİLMELİKİ KİŞİ GÖRÜP ANLAYARAK DÜZELTMEYE ÇALISSIN AMA USULUNCE ANLATARAK DAHA FAYDALI OLABİLECEGİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM SİZLER TECRÜBELİ YETİŞTİRİCİLER VE KARDESLERİMİZ DE BU KONUDA NELER DÜŞÜNÜR SÖYLEMEK İSTERLER PAYLASIRSANIZ KUSCU OLACAK KARDESLERİMİZEDE KATKILAR SUNMUS FAYDLI OLMUS OLURUZ

SAYGILAR

Abi sana bu konuda çok katılıyorum, lakin biliyoruz ki insanın canı çıkar huyu çıkmaz bazı insanları da mümkün olduğunca kabul etmek kazandırmak gerekir.

Saygılar..

Beğenenler beğendiğini beyan etsin,beğenmeyenler yorum yapmasınlar.
Özellikle bilinçsiz kuşcuların sürekli eleştirme özelliği var; Kuş 50 metre oynar inişini görseydik derler,Video sessizdir kanat sesini duysaydık derler,Kuş mükemmel oynar; 1 ay sonra bu kuş takla vurmaz derler..Daha neler neler...
Arkadaşlar beğeniyorsanız hakkını verin, beğenmiyorsanız hiç yorum yapmayın daha nekaket çerçevesinde olur.
Selamlar.

Faydasi olurmu bilmiyorum ama yazalimda konu öne ciksin.

Abi meclisteki vekiller yerinde durmuyorki sen buraya gelen üyelerden medet umuyorsun.
Ben dahi yorumlarimi azaltdim cünkü bazen deveyi hendekten gecirmek daha kolay oluyor.

En güzeli hic karismamak arkadas paylassin bizde bir sey söylemeyelim.
Zaten cepten cekim oluyor ne görsek iyi diyoruz, gerci bana iyi görünüyor anlasam neyin iyi neyin kötü oldugunu belki baska yazarim
Birakalim resimleri videolari
Gözle yerinde gördügü halde kusa kötü diyenler yüzünden kimse kusunu piyasaya cikarmiyor,göstermiyor.

Yani icimizdeki hayvan sevgisi büyüdükce insan sevgimiz azalmis farkinda degiliz

Mechelen' Alıntı:
Faydasi olurmu bilmiyorum ama yazalimda konu öne ciksin.

Abi meclisteki vekiller yerinde durmuyorki sen buraya gelen üyelerden medet umuyorsun.
Ben dahi yorumlarimi azaltdim cünkü bazen deveyi hendekten gecirmek daha kolay oluyor.

En güzeli hic karismamak arkadas paylassin bizde bir sey söylemeyelim.
Zaten cepten cekim oluyor ne görsek iyi diyoruz, gerci bana iyi görünüyor anlasam neyin iyi neyin kötü oldugunu belki baska yazarim
Birakalim resimleri videolari
Gözle yerinde gördügü halde kusa kötü diyenler yüzünden kimse kusunu piyasaya cikarmiyor,göstermiyor.

Yani icimizdeki hayvan sevgisi büyüdükce insan sevgimiz azalmis farkinda degiliz

Mustafa hocam zaten burada oluşturmaya çalıştığımız ortam bahsettin tip insanlardan uzak olabilmek, söylediklerine katılıyorum ama sen ben ve diğer arkadaşlar birilerine yarar sağlayıp gerçek sevgiyi, yardımlaşmayı kısacası insanlığın ne olduğunu göstermiyormuyuz? Genç arkadaşlar var forumda bu işe yeni gönül vermiş, onlara yardım ederek ilerisi için onlarında bizim gibi olmasını sağlamaya çalışmıyor muyuz? Üzüm üzüme baka baka kararır derler, genç arkadaşlar da inşallah bizim gibi insanlara bakarak kararırlar. Bu sebeple yorumdan kaçınmak, yardımcı olmamak bize yakışmaz. Ki ben sizin bir çok mesajda insanlara yardımcı olduğunuza tanık olmuşumdur. Sizi de şahsen olmasa da forum tanıyor ve az çok nasıl yardımsever olduğunuzu biliyorum. Biz yine bizlikten çıkmayalım ustam.

Sadece mesaj sayisina ve yas durumuna bakar oldum son zamanlarda.
Diger hususta bu benim karakterimden geliyor her forumda öyleyim,ama bazilari cok görüyor.

Sonra ille bir kus bir insan olmasi gerekmez,mantikli bir yol arama ic güdüm bebeklikten geliyor. :dans:

Bende zaman gectikce eskiler gibi oluyorum yorum yapilmis cevaplanmis ve bilinen bir durum olunca ister istemez cevap vermek gereksiz görüyorum.
Ve biliyorumki ilk aramalarda o gereksiz mesajlar karsimiza cikiyor

Yoksa ustam kolay kolay kizmam ben severim insani,dogayi,hayati.Gözümde dünyanin olmasasi gerektigi gibi yasarim yasatirim.

Mechelen' Alıntı:
Sadece mesaj sayisina ve yas durumuna bakar oldum son zamanlarda.
Diger hususta bu benim karakterimden geliyor her forumda öyleyim,ama bazilari cok görüyor.

Sonra ille bir kus bir insan olmasi gerekmez,mantikli bir yol arama ic güdüm bebeklikten geliyor. :dans:

Bende zaman gectikce eskiler gibi oluyorum yorum yapilmis cevaplanmis ve bilinen bir durum olunca ister istemez cevap vermek gereksiz görüyorum.
Ve biliyorumki ilk aramalarda o gereksiz mesajlar karsimiza cikiyor

Yoksa ustam kolay kolay kizmam ben severim insani,dogayi,hayati.Gözümde dünyanin olmasasi gerektigi gibi yasarim yasatirim.

Eyvallah.

Üslup konusunda bir hikaye ile konuya katkı sağlamaya çalışayım:
Anlatırlar ki zamanın birinde hükümdarın biri bir rüya görmüş.
Rüyanın tabiri için müneccim başını çağırmış.
Müneccimbaşı:
-Efendim, felaket demiş. Tüm sevdiklerinizi kaybedecksiniz hepsi gözlerinizin önünde bir bir göçüp gidecekler bu alemden ve siz bu durum karşısında hiç bir şey yapamayacaksınız,demiş.
Hükümdar:
-Tiz kellesini vurun bu densizin,diyerek adamcağızı cellatlara teslim etmiş.
Sonra, rüyayı tabir etmeleri için diğer müneccimlere haber salmış.
Müneccimler toplandıktan ve kendi aralarında müzakere ettikten sonra sözcüleri:
-Sultanım, sevdiklerinizle güzel günler yaşayacaksınız ve hepsinden daha uzun, bereketli bir ömrünüz olacak,demiş.
Hükümdar bu sözler üzerine; ona verdiği iyi haberler için teşekkür edip, ihsanda bulunmuş.
Hülasa, anlatmak istediğimiz şey aynı da olsa nasıl anlattığımıza göre anlaşılırız. Ve nasıl anlaşılırsak o şekilde tepki alırız.
Selamlar
Khalid

Geri