Yem Yiyemeyen Yavru kelebeğime hangi yemi vermeliyim ve hang

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asdfg16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

asdfg16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet AKSAKAL
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Selamlar Arkadaşlar;

Ben Bundan Geçen Hafta 3 Tane Yavru Kelebek Aldım Teki Sarı,Teki Beyaz,Tekide Karakafa.
Bu Kuşlarda Karakafa Olanı Daha Tam Olarak Yeme Düşmemiş,Fazla Yem Yiyemiyor Belkide Hiç.
Bu Karakafama Elimle Yem Yedirme Vaktim Olmuyor.Yedirsemde Fazla Yediremiyorum.Yem Yerine Bi İlaç Seçeneği Varmıdır Varsa Bu İlaçları Fiyatları İle Birlikte Yazarsanız Çok Memnun Olacam.

Şimdiden Teşekkürlerimle...

Madem kuşu öyle aldın bakacaksın kardeşim.. O hayvan ölürse günah olur.. Elinle bakıcaksın mısır falan ver arada ailendende yardım iste zevklı oluyor zaten meraketme..

Yok Kardeş Ben Saten Bakmıcam Demiyorum Daha Kısa Sürebilmesi Açısından Diyorum.Okula Gittiğim İçin Fazla Vaktim Olmuyor.

Eyw Kardeşim Tşk. Ben Mısır Alim O Zaman Bügün :)

ya okula gitmenden birşey olmaz ölmez o yavru meraketme.. sen sabahları verebildin kadar mısırı ver suyunu koy okuldan gelınce daha detaylı olarak ilgilenırsın..

civciv besi yemini suyla karıştır ve büyük bir enjektör yada mamalıkla ver hayvana gursağını baya şişir çünkü içeriği çoğunlukla su olduğu için hayvanın baya bi yemeye ihtiyacı olucaktır

BENDE DAHA ÖNCE BİR ARAŞTIRMA YAPMIŞTIM. BURADAN BULDUĞUM BİR YOLU SANA RESİMLERLE ANLATMAK İSTEDİM AÇIKLAMALARINI RESİMLERİN ALTINA YAZDIM . ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Ekli dosyalar

• ilk adım.webp
    ilk adım.webp
    9.4 KB · Görüntüleme: 1,295
  • 2. adım.webp
    2. adım.webp
    7.4 KB · Görüntüleme: 1,188
  • 3. adım.webp
    3. adım.webp
    7.8 KB · Görüntüleme: 1,244
[No message]

Ekli dosyalar

• ilk adım.webp
    ilk adım.webp
    9.4 KB · Görüntüleme: 1,227
  • 2. adım.webp
    2. adım.webp
    7.4 KB · Görüntüleme: 1,182
  • 3. adım.webp
    3. adım.webp
    7.8 KB · Görüntüleme: 1,211
AZ ÖNCEKİ HATAMDAN DOLAYI TEKRAR ÖZÜR DİLERİM..

Ekli dosyalar

• 4. adım.webp
    4. adım.webp
    7.6 KB · Görüntüleme: 1,250
  • 5. adım.webp
    5. adım.webp
    19.3 KB · Görüntüleme: 1,425
S BONCUK' Alıntı:
BENDE DAHA ÖNCE BİR ARAŞTIRMA YAPMIŞTIM. BURADAN BULDUĞUM BİR YOLU SANA RESİMLERLE ANLATMAK İSTEDİM AÇIKLAMALARINI RESİMLERİN ALTINA YAZDIM . ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
bu yöntemin pek işi yaradığı söylenemez ben cok denedim beslenmiyorlar böyle

nusretgskr355' Alıntı:
S BONCUK' Alıntı:
bu yöntemin pek işi yaradığı söylenemez ben cok denedim beslenmiyorlar böyle

BENCE GÜZEL BİR YÖNTEM YAVRU FAZLA SAĞA SOLA KAÇIRIYORSA AĞZINI ZOR OLUYOR AMA 1 - 2 KERE YEDİKTEN SONRA ALIŞIYOR ODA .

en güzeli yağdanlık bence palet yemi su ile karıştırıp basın enjektörü de hiç kesmeden ucunu fln su vericeksin tamamdır.

Geri