yem yiyor ama hep halsiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan izmirfan83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

izmirfan83

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
irfan kara
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
arkadaşlar iki kuşum sürekli kabarık ve çok durgun yem yiyorlar ama çok durgunlar ishal falan yok sadece halsizlik var ne yapmalıyım 2 aydır böyleler

yem yemeleri o kuşları kurtarır bu senin için avantaj yinede onları yuvadan ayırarak karantinaya almalısın ben bu gibi durumlarda vitamin desteği ile birlikte soğuk hava şartlarında sularına pekmez katıyorum daha dinamik oluyorlar

cevap için teşekkürler deniycem inşallah iyileşir

benim güvercinlerim kelebek uçkun ama bu aralar biraz büzülme ve halsizlik var ne yapmam gerekiyor...(yemleri gayet çok güzel karısık yem kullanıyorum 7-8 çeşit yem var içinde) yardımcı olursanız sevinirim..

bu arada herkez pekmez iyi geliyor dio peki sularına pekmezi ne kadar katmam gerekiyor???

erhan5141' Alıntı:
bu arada herkez pekmez iyi geliyor dio peki sularına pekmezi ne kadar katmam gerekiyor???
evet ben devamlı kullanıyorum 1 lt suya yarım yemek kaşığı koyabilirsin yanlız bu her zaman sularının içinde pekmez olması anlamına gelmez mutlaka taze suda vermelisin

eyw. saolun..

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN YÜCE YARADAN HERŞEYİ ÖYLE GÜZEL YARATMIŞ Kİ ONA SONÜZ ŞÜKÜRLER ETMEMİZ LAZIM. BU HAVALARDA DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİĞİM GİBİ PEK ÖLÜMLE SONUÇLANMAYAN HASTALIKLAR NORMAL KUŞLARINIZA BOL BOL VİTAMİN VE ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ UYGULAYIN EĞER KUŞLARINIZDA HALSİZLİK VE BURUŞMA VARSA YAĞLI YİYECEKLERDEN UZAK TUTUN BUNLAR NELERDİR AYCİÇEK CEKİRDEĞİ MISIR SUSAM GİBİ YİYECKELERİ KESİN BİRDE BİLDİĞİMİZ OZON SUYU 5 LİTRE SUYA 1,5 KOLA ŞİSESİ KAPAĞIYLA DÖKÜN BUNU HER ZAMAN YAPMAYIN AMA AYDA 1 KERE KUŞLARINIZ HASTA OLSUN VEYA OLMASIN YAPIN. THYLAND DİYE BİR İLAÇ VAR BU TAMAMEN ANTİBİYOTİK VE KUŞUN DİRENCİNİ ARTTIRAN BİR İLAÇTIR BUNUN TOZ OLARAK İÇME SULARIYLA BİRLİKTE VERİN.
e_turan84 @hotmail.com

slm arkadaşlar kusunuzda halsizlik buzulme durgunluk varsa hamen ORNİTAB hap verin 4 tane sabah bir akşam bitane görüceksiniz hemen düzelecekk

Selamun alykum arkadaşlar benim güvercinim yem yioyor au içiyor ama yine bir köşeye gidip tüylerini kabartıyor çok halsiz uçmak istemiyor ne olur bana yardım edin şimdidsn teşekkürler

valla hocam dediğiniz bendede vardı yanı bı kuş getirdim balıkesirden kocaeline hayvan hep mutsuz hep mutsuz 3-4 ay hiç bir hastalık olmadan sankı kurumaya gıren bır kus gıbı pusuk durdu hep ole geldı ole gıttı ıshal vs hıc bır hastalık belırtısı yokdu sadece mutsuzdu anlayımadım ve duzeltemedım sonra hedıye olarak verdım normal bır deprosyon vakası kanımca

ilk önce bu gibi durumlarda iç ve dış parazit tedavisi yapın bence. ben iç parazit tedavisine geç kaldığımdan, geç kaldığımdan 4 kuşumu kaybettim. Bu sitede iç ve dış parazit tedavisi ile ilgili bilgiler mevcuttur.

Geri