yeme düşmüş yeni yavrunun halsizlik var ne yapmalıyım??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arslanmashadow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
arslan
Meslek
memur
İlgi Alanı
s.a arkdaşlar forumda aradım benim soruna uykun bişey bulamdım. bana 1 çift yavru emanet kuş geldi iyi bakmam lazım emanet sunuçta. benim yetişkin kuşların yanına koydum dövmüşler kuşu sağ gözünden darbe almış.bende diğer kafese koydum ayırdım diğerlerinin yanından. biraz düzeldi göz iyi gibi. ammaa kuş halszi gibi pek yem yemiyo kursağı boş. yanındaki eşi iyi yem yiyo kursağı dolu oda sorun yok ama o gözünden yara alan kuş halsiz tatsız gibi. 2 gündür kuşa enjektör ile vitaform veriyorum. başkja ne yapmalıyım ne önerirsiniz.??? halsiz keyfi yok. ara sıra yem yiyo ama çok az diğeri maşallah yemi yiyo ondan sıkıntı yok. ölmmesi lazım bana emnaet kuşlar. ne yapsam balık yağımı tavsiye edersiniz ne derseniz söleyin yapayım arkdaşlar ??

YAVRULAR KÜÇÜKSE EKE KUSLARDAN AYRI TUT AYRI YEMLE BİR MÜDDET SONRA DÜZELİR

kuscu_marik' Alıntı:
YAVRULAR KÜÇÜKSE EKE KUSLARDAN AYRI TUT AYRI YEMLE BİR MÜDDET SONRA DÜZELİR
ağabeyim dün ayrdım zaten bir gün kaldı yanlarında. bak resimlerini koyuyorum. birde o halszi dediğim kuş uyukluyo . bak resmini koyuyorum. sağdaki kuş hasta olan hemde gözünden yara aldı ama düzeliyo gözü. ama kuş denen halszi anlamadım. uyuklama var halsizli keyifsizlik var.

ayrıca sağ gözü hasarlı kuşun bakın çektim fotodan nalarsınız. fotodaki sağ taraftaki kuşum öyle.

Ekli dosyalar

• fotoğraf0538.jpg
    fotoğraf0538.jpg
    432.8 KB · Görüntüleme: 1,042
  • fotoğraf0539.webp
    fotoğraf0539.webp
    145.5 KB · Görüntüleme: 1,016
evitse verin. evitse ( e vitamini ve selenyum bileşenidir.) evitse yi bulamazsanız en yakın eczaneden e vitamini ve selenyum tablet alın. selenyum tableti kırıp 4-5 kırıp yutturun. e vitaminide yumuşak kapsüldür. yumuşak kapsülüde 1 er tane yutturun. e vitaminini 2 günde 1 tane yemledikten sonra verin.selenyum tabletide hergün verin. bende 3 tane dişi sudan yemden kesildiler kabarmaya başlamışlardı. bu hapları verdim inanın 1 gün sonra yem yemeye su içmeye başladılar.

arkadasım sabah aksam balık yagı ver yaralı gozede lımon damlat 1 damla 1er gun arayla 3 sefer balı yagına 5 gun devam et ve kusun kuyruk ustu ve kanat altında kı tuylerını bıraz yol goruceksın 1 -2 gune duzelme gorursun

KUŞ ''GÖZ NEZLESİ'' KANAATİNDEYİM.. ECZANEDEN tetrasiklin antibiyotik TEDAVİSİ GEÇİRECEKTİR ..

TETRA KAPSUL U 3 GÜN YUTTURUN .DURUMU GÖZLEYİN..VİTAFORM DA tetrasiklin içerir..fakat yeterli gelmez..

GEÇMİŞ OLSUN,DİLEKLERİMLE. :slm:

Geri