Yeme Vuramama Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan the_fix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_fix

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aytac()
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
geçen gün yakaladığım arap taklacı güvercini yeme vururken isabet ettiremiyor. 3 4 kere denedikten sonra 1 tane alabiliyor. Ayrıca kuş dışardan bakıldığında normal gibi duruyor ama ele alınınca kilosunun çok az olduğu anlaşılıyor. Birde yerde gezinirken olduğu yerde 10 cm çapında daire çiziyor. Kuşta bi dengesizlik var. Gözünde veya Sinir sisteminde bişey olduğunu düşünüyorum. yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Kuş sallabaş oluyor dikkat et diğer kuslarına bulasmasın kusun agzına günde yarım sarımsagı ufak parcaları bölüp aç karnına agzına at .

Kuşu biraz önce ayırdım. yarın ilaç tedavisine başlıyorum.

merhaba
imkanınız varsa kanatlı uzmanı veterinerden yardım alabilirsiniz. mutlaka önceden dışkıya tahlil yaptırabilirseniz, doğrudan duyarlı olduğu etken maddeye göre kısa sürede iyleşmesini sağlarsınız, böylece hayvanı ilaçlarla fazla yormamış olursunuz! hayvanı korunaklı rahat bir revirde karantinaya alınız. Hastalık bakteri kaynaklıysa, duyarlı olduğu etken madde kullanıldığı zaman faydası farkedilecektir. Hastalığı virüs veya psikolojik kökenli olabilecekler için yapılabileceklere de ilgili dökümanda yer verilmiştir. zaman ve şefkat gerekir. Salmonella Belirtileri ve Detaylı Tedavi Yöntemleri için siteden arama yapabilir veya bu dökümandan http://goo.gl/m61z6 faydalanabilirsiniz. dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız. yiyemeyenlere iyleşene dek günde birkaç kez uygun kıvamlı mama takviyesi yapınız. kafesinizi uygun şekilde dezenfekte ediniz. geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri