ozgur06
Üye
- Ad Soyad
- özgürr
- Meslek
- kahveci
- İlgi Alanı
- Kediler
aslında bunun seffaf olanının resmini bir paylaşım sityesinde görmüştüm kuş pazarında satılıyor denilmişti ama ankarada bulamadım kendi çabalarım ile yaptım seffaf olanını ama bizim kuşlar 2 gün denedim ac kaldılar delikler hariç her taraf ı zorluyorlar yem yemek için kazara biri tutduruyor 10 sanıye gecmeden diger kuşlar saldırıyor yem yerken sıkıntı oldu diye kaldırdım . bende bunu yaptım ama kuşlara 1hafta sonra gidebilecegim. resimdeki sigara paketleri ölçü ler belli olsun bakınca fikir vermesi acısından koydum uzunlukları buyuk olan 1 mt kısa olanda 80 cm civarında ust kapaklar içe oturuyor cıkma düşme vs durumu olmuyacak ayrıca ustlar boyalı dişti ahsab a zarar vermesin diye o parçalar tercih edildi . kullanılam malzeme mdf kapal ve zemin e gelen yerle 20 mm kjalınlık delikli taraflar 5 mm olarak biliyorum.bu arada acele iler yapınca delik capları eşit ama mesafelerde biraz sıkıntı var acemilik den olsa gerek eger randıman alırsam sonraki seferler daha düzenli olur galiba . Türker abi işallah beğenirsin çalışmamı