Yeni Adana ve Taklacilarim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan savas33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

savas33

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hamdullah savas
Meslek
insaat
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Slm kardesler, dun ihaleden bunlari aldim 1 ay ihale sahibinde kalacak kuslar yeni evime tasinana kadar sizden iyi kotu yorumlarinizi bekliyorum simdiden tsk,

5 cift adana, 5 tane taklaci aldim bide bir cift bango aldim ucan kus olarak adanalari alistirmak icin.

Ekli dosyalar

• IMG_0160.webp
    IMG_0160.webp
    271.8 KB · Görüntüleme: 2,117
  • IMG_0161.webp
    IMG_0161.webp
    269.5 KB · Görüntüleme: 2,121
  • IMG_0162.webp
    IMG_0162.webp
    71.6 KB · Görüntüleme: 2,098
  • IMG_0163.webp
    IMG_0163.webp
    261.4 KB · Görüntüleme: 2,133
Bu arada taklacilar bu senenin yavrulari oyunlu hepsi

maşallah bu adanaları çok severim arkadaşda vardı öyle biyerden geldi hemen alışdı endamlı bir erkek ertesi gün direk saldık uçdu uçdu döndü geri geldi 2-3 ay takıldı sonra gitti eş ayarlamaya çalışdık bulamadık oda aldı başını gitti :DD sen inş hvesini alırsın o adana takımlardan saygılar sevgiler

Tesekkurler kardes ben hepsini talim aldim kacma ihtimallari cok az ama bakalim nasip kismet isi

?

beyazların oldugu telekteki sakar olan(siyah renkli) arkadaki kuşlarda adana değil bizm burda ona antep kuşu derler yanlış almışssın

Evet onlarin sakar olmadigini anlamistim degistirdim gercek isimleri kara musevet filo kuslarimis siyahlar

belkı bu konun yeri değildir ama adanaların çok güzel allah uzun ömürler versın
bende böyle hakiki güzel bir çift almak istiyorum satın alabileceğim bi telefon numarası yada bir yer var mı
Bursadan katılıyorum şimdiden tşkler

Mardinlerden bi iki kuşu tüğe girmiş diye görüyorum zorluk çıkartabilir uçururken , hayırlı olsun güle güle uçurun

Slm kardes faceden ulasa bilirsin gonderiyorlzr ben paristeyim bulana kadar kac ayip gecti ama te tr de kolay bulmak

Tesekkurler arkadaslar tuyden ciktilar makinalar acildilar masallah adanalar yavrularida az kaldi ins hayirlisylan yakinda gorecegiz

Geri