Yeni adanalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Reis_11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Reis_11

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Turgay
Meslek
Dövüş Sporları Antrenörü
İlgi Alanı
S.a kuşçular org. ailesi bugün mersinden sevdiğim bir abimden 1 çift adana kuşu hediye geldi. Adana güvercinleri hakkında pek bilgim yok ve aradığımı forumda bulamadım desem yeri var. Şimdi bu kuşların uçurma prensibi ve stili nedir ? Ve ben kuşlarıma küpe vb. takmak istiyorum ne çeşit nasıl küpe takmalıyım ve nasıl takmalıyım ?

Saygılarımla ................... ( Reis )

Aleyküm Selam, adana yerlisi kuşları dalıcı güvercinlerin şahıdır, bu kuşlar 3 lü ya da 2 li postalar halinde uçurulur yani 3 veya 2 uçar aynı anda uçurulur. Kuşlar biraz uçup yeteri yüksekliğe ulaştığında aşağıdan beyaz renkli parlaklık denen kuşla parlak çekilerek indirilir kuşlar inerken birbirleri arasında yarış yaparlar postanın içinde birtane öncü 2 tane arkacı olur önce öncü dalar ardından onlar dalarlar izlemeye doyum olmaz gerçekten. Bu kuşlar randımanlı uçar uçuş saatine kadar dolapta bekletirseniz daha hırslanırlar ve uçacakları saati beklerler. Size tavsiyem bu kuşlardan 2 çift daha bulun uçanlarından ama 3 lü posta olarak kaldırırsınız. Birde parlaklık konusunda onun aletleri satılıyor kuşa boşa eziyet edip günaha girmeye gerek yok ondan alıp kullanabilirsiniz kuşu indirmek için pırıltıylada iner ama parlağa çok daha iyi dalarlar.

reis adana kuşları bence enzevkli kuşlardır çok çeşit kuş besledim ama adana zevkini vermedi

Hadi ustalar daha fazla açıklama bekliyorum abilerim gayet iyi açıkladı ama adana konusunda bilmem gerekenleri uçuşları yemlemeleri kümes dizaynları yavru bakmadaki huyları yuvaya bağlılık hepsini öğrenmek istiyorum ...

Saygılarımla ........................... (Reis)

Geri