yeni aldığım dolapçı karaçil erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan önder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

önder

Üye
Siteyi ziyaret et
s.a arkadaşlar daha 1 saat önce aldığım kuşu sizlerle paylaşmak istedim.

Ekli dosyalar

• IMG0120A.webp
    IMG0120A.webp
    4.9 KB · Görüntüleme: 1,754
  • IMG0121A.webp
    IMG0121A.webp
    4.8 KB · Görüntüleme: 1,688
  • IMG0122A.webp
    IMG0122A.webp
    6.9 KB · Görüntüleme: 1,769
ben dolapçılardan pek anlamam ama insallah senin için hayırlı bi kuş olur

Selamlar

Güle güle besle eşleştir yavru al sağlıklı günlerde maşallah güzel dolapcı umarım oyunu da güzeldir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Kardeş maşallah kuşun çok güzel.

Allah (C.C.) nazardan korusun.

Umarım bol yavru alırsın.

ben bu senin aldıqın dolapçı cins kuslardan anama ama insallah güzel bir kus olur mutluluklar dilerim qüvercininle sana

Gözleri ön planda olarak çekerseniz yorumlar değişecektir.Kostüm olarak güzel bir kuş

Merhabalar.
Maşallah diyelim öncelikle.
Gerçekten güzel bir kaplan erkek. Kuyruk telek sayısı kaç acaba. Uçuruptamı aldınız. Ben bir dolapçı yetiştiricisi olarak şahsım adına mükemmel bir kostümü olduğunu söyleyebilirim.
Sağlıklı yavrular almanızdileklerimle.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

basoglanh' Alıntı:
Merhabalar.
Maşallah diyelim öncelikle.
Gerçekten güzel bir kaplan erkek. Kuyruk telek sayısı kaç acaba. Uçuruptamı aldınız. Ben bir dolapçı yetiştiricisi olarak şahsım adına mükemmel bir kostümü olduğunu söyleyebilirim.
Sağlıklı yavrular almanızdileklerimle.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN
öncelikle teşekkür ederim hüseyin kardeş kuşu uçurarak almadım kanatları çekikti ama sağlam yerden gelme inşallah uçurup göreceğim performansını, kuyruk telek sayısı 14 ortadan fitilli.

güzel kuş inşallah üretip keyifle uçurursun ve istediğin oyunu görürsün.saygılar,ÖMÜR DENİZ.

kardesim güzel bir çil erkek allah bol yavru almayı nasip etsin en kısa zamanda görüsmeküzere

Slm kostüm olarak güzel bi hayvan inş. oyunuda güzeldir.Güle güle besle hayırlı olsun UŞAKtan SERDAR ARSLAN.

Geri