YENI ALDIGIM KAZAKLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

tolgahan

Üye
www.dailymotion.com
Ad Soyad
tolgahan cokyasar
Meslek
otomobil sanayi
İlgi Alanı
Kuşlar
img1175dv.jpg

By toolgahan at 2011-01-09
img1177zu.jpg

img1178e.jpg

img1165jq.jpg

bunlar süs kuşu sanırsam extra bi özelliği var mı kuşlarınızın?

kirmizi olan erkek oburku disi ...yuksek ucuyorlar kaybolana kadar yukseliyorlar taklada atiyorlar 100 euro verdim

tolgahan' Alıntı:
kirmizi olan erkek oburku disi ...yuksek ucuyorlar kaybolana kadar yukseliyorlar taklada atiyorlar 100 euro verdim

100euro baya iyi bir para bu kuşlar o fiyatı edıyor mu peki ? bilmediğim için soruyorum

özbek taklacıları bunlar.özbekistanın adeta milli simgesi heykelini bile yapmış adamlar.türkiyede nadir beslenen ve çoğu kimse tarafından bilinmeyen bir ırk.bu kuşların orjinali arka tepeli tam basık güllü,el paça ve oyunlu.

teşekkürler

kazakistan kusu uzun zamandir takip ediyordum firsat oldu aldim burda normal boyle cift tepe bortlek goz sifir gaga bu fiyatlarda

S,a Arkadaslar
Bugün bende aldim bir cift beyazini cift tepeli nasip olursa rasmini de foruma gönderecem ben sorum alackdi aldiyim adam dedi ki yavruya bakmiyorlar mis veya bakamiyorlar mis kisa gagasi oldugu icin bilgisi olan var mi ? ve ayrica hayirli olsun talga usta

selamin aleykum kuslar guzel hosumada gitti bende isterdim bir cift oyunlularindan deyisiklik olurdu eyer avrupadaysaniz bir cift yavru hazirlarsan almaya gelebilirim cok asiri uzakta deyilsen ve yavruya iyi bakar bunlar niye bakmasinlar ki aksi taktirde bu kuslar nasil buyuyp cogalacaklardi akil var mantik var bu benim gorusum saygilar herkeze

selam gagalari yok denilecek kadar ufak oldugu icin yavruya kusmalari zor onun icin bakici olmasi sart diyebilirim bende kelebeklere baktiriyorum sahinlerim sagolsun uretmeme engel oluyorlar bir tane yavrum var saglam ama istersen tanidiklardan bir sekil yapariz siz nerde kaliyorsunuz 84130 dingolfing

Maşallah çok güzel kuşlar. Hayırlı olsun, güle güle besleyin ve çoğaltın.

Geri