Yeni aldığım kelebekler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Daha uçurmadım.Kostüm olarak nasıllar?

Ekli dosyalar

• IMG0298A.webp
    IMG0298A.webp
    44.2 KB · Görüntüleme: 1,305
  • IMG0299A.webp
    IMG0299A.webp
    38 KB · Görüntüleme: 1,301
  • IMG0303A.webp
    IMG0303A.webp
    26.4 KB · Görüntüleme: 1,362
Yeni aldığım kelebekler.

Ekli dosyalar

• IMG0304A.webp
    IMG0304A.webp
    27.4 KB · Görüntüleme: 1,326
  • IMG0305A.webp
    IMG0305A.webp
    26.9 KB · Görüntüleme: 1,347
  • IMG0306A.webp
    IMG0306A.webp
    11.7 KB · Görüntüleme: 1,303
Kelebekler.Eşler.

Ekli dosyalar

• IMG0307A.webp
    IMG0307A.webp
    27.2 KB · Görüntüleme: 1,362
kelebeklerin güzelmiş tüyü kadar hayrını gör

Faruk Yapar' Alıntı:
kelebeklerin güzelmiş tüyü kadar hayrını gör
Eyvallah Abi.Sende tüyü kadar hayrını görürsün,İnşallah.

güzel kelebekler özellikle siyah olanı çok hoşuma gitti maşallah tüyü kadar ömrü olsun ...

handsome123' Alıntı:
KELEBEKLERİN GÜZELMİŞİ KANKA HAYRINI GÖRÜRÜZ İŞŞALLLAH
Eyvallah yavrusundan ayarlarız sanada.Sende hayrını gör.
54sefa54' Alıntı:
güzel kelebekler özellikle siyah olanı çok hoşuma gitti maşallah tüyü kadar ömrü olsun ...
Saolasın abi.Sende tüyü kadar ömrünü gör inşallah.

Güzel kuşlar almışın Karabaş olan kostüm olarak daha iyi bence alabilirsen aynılarından almaya çalış daha güzel yavrular alırsın eşleri benzer olsun yani sağlıkla besle.

Karabaş erkek,karanfil dişi galiba. Karabaş çok güzel maşallah, karanfilin kanatlarındaki ve teleklerindeki beyazlık olmasa daha iyi olurdu. İnşallah oyunlarıda güzeldir. Kuşlarınızın hayrını görün.

kardeş kuşlarının hayrını gör yalnız bir şeyi merak ttim kuşlar sanırım eşli ama biri kara kompile dediğimiz ırk diğeri ise kara baş yani geldileri farklı acaba nasıl yavru verirler umarım bol yavrularını alırsın

KOSTÜM OLARAK İKİSİNİNDE HATALARI VAR AMA HAVADAKİ MARİFET TÜM HATALARI YOK EDER BENCE.UMARIM MARİFETLİ ÇIKARLAR.GÜLE GÜLE BESLE

Kuşlar güzel hayrını gör ..evet renk olarak bozuk kuşlar ama gagaları temiz beyaz gaga..erkeğe kafa kuyruk dışı..dışıyede yine beyaz gaga komplelerden gelme bi arap erkek bulursan daha temiz yavrular alırsın..bu benim fikrim..saygilarla..

kanazon' Alıntı:
Güzel kuşlar almışın Karabaş olan kostüm olarak daha iyi bence alabilirsen aynılarından almaya çalış daha güzel yavrular alırsın eşleri benzer olsun yani sağlıkla besle.
Eyvallah abi.Evet ona güzel bi eş bulursam alcam inşallah denk gelir.Şuan altlarından ne gelceğini merak ediyom.Ondan bi yavrusunu alayım.
kelebekci34' Alıntı:
Karabaş erkek,karanfil dişi galiba. Karabaş çok güzel maşallah, karanfilin kanatlarındaki ve teleklerindeki beyazlık olmasa daha iyi olurdu. İnşallah oyunlarıda güzeldir. Kuşlarınızın hayrını görün.
Teşekkürler.Evet karanfilin bazı hataları var ama olcak o kadar :evet: .
dedektif45' Alıntı:
kardeş kuşlarının hayrını gör yalnız bir şeyi merak ttim kuşlar sanırım eşli ama biri kara kompile dediğimiz ırk diğeri ise kara baş yani geldileri farklı acaba nasıl yavru verirler umarım bol yavrularını alırsın
Teşekkürler.Şuanlık böyleler.Nasıl yavru verceklerini bende merak ediyom.Bakalım görcez.
muygun' Alıntı:
KOSTÜM OLARAK İKİSİNİNDE HATALARI VAR AMA HAVADAKİ MARİFET TÜM HATALARI YOK EDER BENCE.UMARIM MARİFETLİ ÇIKARLAR.GÜLE GÜLE BESLE
İnşallah abi.Parasına göre değişiyor.Bizimde bu kadarına gücümüz yetti.Teşkkürler.
erciben' Alıntı:
Kuşlar güzel hayrını gör ..evet renk olarak bozuk kuşlar ama gagaları temiz beyaz gaga..erkeğe kafa kuyruk dışı..dışıyede yine beyaz gaga komplelerden gelme bi arap erkek bulursan daha temiz yavrular alırsın..bu benim fikrim..saygilarla..
Eşleri ayarlıcaz abi.Çok saol.Teşkkürler fikirlerin için.

kuşların gercekten cok güzel ,ne kadar bunların fıyatları kaca aldın

kardeş kuşların hayırlı olsun.bol yavru almalar.

fatih496' Alıntı:
kuşların gercekten cok güzel ,ne kadar bunların fıyatları kaca aldın
Teşekkürler abi.40 liraya aldım takım olarak.
gurcay10' Alıntı:
kardeş kuşların hayırlı olsun.bol yavru almalar.
Eyvallah saol abi.Sanada bol bol yavru almalar.

Erkeği cuma günü uçurdum.Sinek oldular atmaca daldı ama yakalayamadı.Kayboldu yarım saat sonra tekrar geldi.Baya bi yükseltiyor bizim kuşları.Bugün uçururken dişisini attım daire çiziyor gerçekten güzelmiş.Dişisinide denicez bakalım inşallah oda güzel çıkar.

Geri