hakanfiliz
Üye
- Ad Soyad
- Hakan FİLİZ
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah Abi.Sende tüyü kadar hayrını görürsün,İnşallah.Faruk Yapar' Alıntı:kelebeklerin güzelmiş tüyü kadar hayrını gör
Eyvallah yavrusundan ayarlarız sanada.Sende hayrını gör.handsome123' Alıntı:KELEBEKLERİN GÜZELMİŞİ KANKA HAYRINI GÖRÜRÜZ İŞŞALLLAH
Saolasın abi.Sende tüyü kadar ömrünü gör inşallah.54sefa54' Alıntı:güzel kelebekler özellikle siyah olanı çok hoşuma gitti maşallah tüyü kadar ömrü olsun ...
Eyvallah abi.Evet ona güzel bi eş bulursam alcam inşallah denk gelir.Şuan altlarından ne gelceğini merak ediyom.Ondan bi yavrusunu alayım.kanazon' Alıntı:Güzel kuşlar almışın Karabaş olan kostüm olarak daha iyi bence alabilirsen aynılarından almaya çalış daha güzel yavrular alırsın eşleri benzer olsun yani sağlıkla besle.
Teşekkürler.Evet karanfilin bazı hataları var ama olcak o kadar :evet: .kelebekci34' Alıntı:Karabaş erkek,karanfil dişi galiba. Karabaş çok güzel maşallah, karanfilin kanatlarındaki ve teleklerindeki beyazlık olmasa daha iyi olurdu. İnşallah oyunlarıda güzeldir. Kuşlarınızın hayrını görün.
Teşekkürler.Şuanlık böyleler.Nasıl yavru verceklerini bende merak ediyom.Bakalım görcez.dedektif45' Alıntı:kardeş kuşlarının hayrını gör yalnız bir şeyi merak ttim kuşlar sanırım eşli ama biri kara kompile dediğimiz ırk diğeri ise kara baş yani geldileri farklı acaba nasıl yavru verirler umarım bol yavrularını alırsın
İnşallah abi.Parasına göre değişiyor.Bizimde bu kadarına gücümüz yetti.Teşkkürler.muygun' Alıntı:KOSTÜM OLARAK İKİSİNİNDE HATALARI VAR AMA HAVADAKİ MARİFET TÜM HATALARI YOK EDER BENCE.UMARIM MARİFETLİ ÇIKARLAR.GÜLE GÜLE BESLE
Eşleri ayarlıcaz abi.Çok saol.Teşkkürler fikirlerin için.erciben' Alıntı:Kuşlar güzel hayrını gör ..evet renk olarak bozuk kuşlar ama gagaları temiz beyaz gaga..erkeğe kafa kuyruk dışı..dışıyede yine beyaz gaga komplelerden gelme bi arap erkek bulursan daha temiz yavrular alırsın..bu benim fikrim..saygilarla..
Teşekkürler abi.40 liraya aldım takım olarak.fatih496' Alıntı:kuşların gercekten cok güzel ,ne kadar bunların fıyatları kaca aldın
Eyvallah saol abi.Sanada bol bol yavru almalar.gurcay10' Alıntı:kardeş kuşların hayırlı olsun.bol yavru almalar.