Yeni Aldığım Kuş Sürekli Kafesin Altında Duruyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srhrsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

srhrsn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sercan Kamaş
Meslek
Mühendis
İlgi Alanı
Arkadaşlar hepinize merhaba,

Ben yaklaşık 2 gün önce üç aylık bir muhabbet kuşu aldım. Görünümünde herhangi bir hastalık belirtisi yok ama sürekli olarak kafesin altında duruyor, hatta kafesin altına serdiğimiz kağıdın da altına giriyor. Yemleri yemliğinden değil kafesin dibine dökülenlerden yiyor. Tüneğine ancak uyurken çıkıyor. . .

Neden kaynaklandığını açıklayacak arkadaş varsa sevinirim.

Stresten olabilir

tam olarak bılemıyorum ama bence bi süre alısmasını bekle ortama ıyıce alıssın üstelık kafes kucşu hellede yavru onuegıtmek cok güzel oluyo simdiden dıyım bak eger omuzunda tutarsan ona bişiler veririsen yanı ne kadfar yakın olursan kusa kus asana o kadar yakın olur ılk baslarda senden kacabılır ama inan bana bi süre sonra senı sevecekdır ve omuzudndan ayrılmayacakdır onada hayvan diyip gecme onada sevgini göster oda sana sevgının karsılıgını verecekdır hayvanlarda sevebılr :hungur: (:

sitresten ve yerine alışaik değilya ondanda olur. ben çok baktım yavruda çıkarttım onlardan ama engüzeli ne biliyormusun yavruyken onunda ilgilenmen çok önemli benimkiler konuşuyorlarda ilgilendiğim zaman ilgilenirsen konuşurlar ve senden hiç ayrılmazlar aynayı çok severler onunda konuşur ve oynarlar

Anladığım kadarıyla kuş tek ve muhtemelen kalabalık bir gruptan alınmıştır. Kolay değil tabi. Onun için ya sahibi kuş olacak ya da o insan olacak. Ama ilgi şart. Sürekli ilgi isteyen bir canlıdır. İlk tüy değişiminden sonra bu seferde hareketlerinden bıktırabilir...

Geri