Yeni aldığım kuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polo456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

polo456

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Bakış
Meslek
Öğrenci-Kuşçuluk
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar ben yeni bir mavi aldım kanadı 4 gündür bantlı hayvanı ne zaman dışarı çıkarırsam durmadan çatıya çıkmaya çalışıyor zaten bunun erkeği öntepe kaplan vardı eşi ilk gün elden kaçtı bugün 22 Mart Cumartesi bende kuşu 17 Mart günü akşamliğin aldım şimdi sorum şu=Acaba ben kuşun kanadını açsam kaçarmı yoksa çatıyamı konar ama kanadını açarsam bu sefer uçurduğum an taklaya girior hiç uçmuor zaten bi ara denedim kanadını açtım hayvanı havaya atdım bu sefer durmadan takla atdı hiç bir yere inmedi sonrada hemen yere düştü takladan dolayı 2.sorum ise : Hani yazdımya uçurduğum an taklaya girior onun nedeni ne mesela havaya atınca 6 takla atıyor sonra tak yere düşüor hayvan halsizmi yoksa sarmaya mı girmiş lütfen söyleyin ben napıcam :( :( :hungur: :hungur: :hayir:

boşuna sorma sitedeki konuların izlenme sayısına bide cevapların sayısına bak pek cevap vermeyi sevmiyo sitedekiler

Cevap veren yokmu ya :( AciLL Yardım Edin Lütfen Arkadaşlar ya

takla sıkına girmiştir o büyük ihtimal tabi bu benm düşüncem bakalım başka yorum yazarlarsa bizde öğreniriz

Sürekli gereksiz konular açıldığı için cevap veren az açılan çoğu konu zaten mevcut..kuş sık taklaya girdiği belli halsiz kuş takla atmayı bırak normal uçamaz. Konu açmadan önce arama butonunu kullanalım.. saygılar

Geri