Yeni Aldığım Oyunlu Mardinler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan istanbuL Banqosu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Volkan Şam
Meslek
Kusçu
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Merhaba,

Size Bir şey sorcam.Benim mardinler yanına gittiğimde hiç tepki vermiyorlar.Bunun sebebi nedir sizce? Yavru olduğundan olabilir mi? Yada mardinlerin özelliği mi böle be amnom .

Ekli dosyalar

• DSCF0661.webp
    DSCF0661.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,310
  • DSCF0664.webp
    DSCF0664.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,305
  • DSCF0666.webp
    DSCF0666.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,324
mardin kuşalri biraz insancıl olurlar kolay kolay kaçmazlarr ama herküş sahibinden korkmazz xD

Kuşları nasıl buldunuz bu arada ?

1 cift var galiba kuşalrın yavru olduğunu düşünürse ktüylerini düzerse seritleri koyulasır ve gögüsdeki sarılık artarsa ederi baya olabilirr. 50 tl falan yada üstü bana göree bu tabikide

harbiden ya :D 50tl nerde kardeşim =)
en az 90tlsi olabilir ancak burda fiyat konusunu konusmaya gerek yok sen ilk önce bunları üret ticari acıdan dusunme =) ancak birisi kusunu isterse emegının karsılıgını tabi ki al =)

ya sizin oralarda fiyatlar pahalı olabilir ama be bursada pazarda fiyatları okadar gördüm sahse nkendmde aldım miske 20 tl ye aldımm oyunlu düzgünn kuyrukalr 2 ye 2 di ankarada yada istanbulda fiyatlar belki bursaya oranda daha ucukdurr bilemıcem. benım içimden gecen fiyatı söyledim. burada mardine fazla merak yok

istanbuL Banqosu' Alıntı:
Yorumlarınız için teşekkürler.Acaba Bu kusların oyunu iyi olurmu sizce?

uçur kendin görr yerde duran kuş hakkında yorum yapmak zor. ama yavru diyorsun kuşları fazla zorlama yoksa sarak oluyorlar xD

İyi Söyliyorsunda kuşu daha bugün aldım nasıl ucurayım.Tahmince bir şey söyleyemez misiniz?

İyi Söyliyorsunda kuşu daha bugün aldım nasıl ucurayım.Tahmince bir şey söyleyemez misiniz?

valla be nsadice bakanlardanım daha görenler gurubuna giremedim. eğer görenlerden biri varsa söyler. yeni aldıysan bekle sabrett sabrın sonu selamet.

güzel kardeşlerim heyecanınız beni de heyecanlandırdı ama düzeltmem gereken bişiler var yanlış öğrenmeyin diye..
öncelikle bunlar mardin değil her takla atan kuş mardin değildir...ikincisi oyun kuşu değillerdir..uçursan çok güzel takla atarlar 4-5 saat uçanı da vardır..kısa fişek te yaparlar..şebap ve taklacı kırmaları bunlar..oyun için fazla umut besleme..ama başlangıç için iiler...

Sağol Mehmet Abi.

Ya Beyler bu kuşlar yem yemiyo ya sebebi nedir ?

bir mardin türüdür o şebab denilen kuşlar ama seninkiler şebab adegil. mardinden anlamam fazla ama şebab degiller. yemliğe doldur yemleri onalr acıktıgında yerler kümes değişikliklerinde kuşlarda böyle durumalr olabiliyor.

kuşlar kendine biraz daha çeki düzen verirse çifti 100-120eder

Sizce bu kuşlar daha yumurta verir mi vermez mi? Erkek olan kabarıyo dönuyo ama bilmiyorum.

böyle bir tanesini Esenyurt mezatta 15 tl ye aldıgımı bilirim..bizim buralarda renk degil oyun kusu arandıgı için sebablar para etmez

Beyler Bu kuşlardan yumurta alabilirmiyim sizce ?

kaç aylık olduklarını biliyorsan ne zaman alacagını da bilirsin kardeşim.eğer 3 aylık flnlarsa yaza yumurtlarlar

Geri