yeni aldıklarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirsalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

emirsalih

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emirsalih
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
geçen pazar aldım alışsınlar diye bekliyorum beş on gün içerisinde kanatlarını sökücem uçuşlarını o zaman görücez. çiftleşenler ise erkek olan kelebek dişi bursa eş bulamadım onlara en sonunda onlarda eş oldular, sevgiler saygılar....

Ekli dosyalar

• beyaz.webp
    beyaz.webp
    11.7 KB · Görüntüleme: 2,378
[No message]

Ekli dosyalar

• erkek.webp
    erkek.webp
    9.3 KB · Görüntüleme: 2,363
[No message]

Ekli dosyalar

• kelebek bursa.webp
    kelebek bursa.webp
    23.5 KB · Görüntüleme: 1,725
selamlar öncelıkle karışık kuş beslıyosunuz sanırım ve bu yuzdende farklı turden kuşlar eş oluyo ben karşıyım buna mesela mardınle mardını vurun,kelebeklede kelebeği ki ne cıkacagını bilin,boyle dgşık kuşları eş yaparsanız kırma bşy cıkar ben buna karşıyım,cogu insan böyle yaparak kuşçulugu öldürüyolar resmen, ben kendiniz bı ırk secin örneğin kelebek veya mardın v.s tek ırk beslerseniz sizin için daha verimli ve zevk halıne gelıcegını düşünuyorum

saygılarımla

Selamlar...

Kuşçuluğun standardını yükseltmek adına bu çiftleşmeden yavru çıkmasına engel olmalısın. Herşey bireysel katkılarla başlar... Bu sitede eminim birçok kuşçu yanlışlarını düzeltme konusunda bir gayret gösteriyor...

o eslılerı boz bence ne aldıgın yavru yavru olur nede kusun ırkı ıyı olur....

bizde farkındayız ama eş bulamadık ama yumurtlarsalar altına başka yumurta koyacaz eş bulana kadar böyle idare edicez.....

ya kardeş taklacıyı taklacıya vurun
kardeş üzgünüm ama kuşların hiçgüzel degil
kusurama bakma
saygılarımla
VeLi

VeLi33' Alıntı:
kusurama bakma
saygılarımla
VeLi
sanane kardeşim ne biçim laf o öyle adam severek besliyorsa onun için dünyanın en güzel kuşudur senin ne haddine hakaret etmek beğenmiye bilirsin ama kibarcada söyleyebilirsin patavatsızlık yapma lütfen

aziz' Alıntı:
VeLi33' Alıntı:
kusurama bakma
saygılarımla
VeLi
sanane kardeşim ne biçim laf o öyle adam severek besliyorsa onun için dünyanın en güzel kuşudur senin ne haddine hakaret etmek beğenmiye bilirsin ama kibarcada söyleyebilirsin patavatsızlık yapma lütfen
ne kusura bakıcam ben onları zevkle bakıyorum, olsun arkadaşım beyenmeyebilirler benim için kuşlarım güzel onlarla zevkle zaman geçiriyorum.

emirsalih' Alıntı:
aziz' Alıntı:
VeLi33' Alıntı:
kusurama bakma
saygılarımla
VeLi
ne kusura bakıcam ben onları zevkle bakıyorum, olsun arkadaşım beyenmeyebilirler benim için kuşlarım güzel onlarla zevkle zaman geçiriyorum.

herkesin kuşu kendine güzel. kötü kuş olsun benim olsun (:

Geri