emirsalih
Üye
- Ad Soyad
- emirsalih
- Meslek
- elektrik
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanane kardeşim ne biçim laf o öyle adam severek besliyorsa onun için dünyanın en güzel kuşudur senin ne haddine hakaret etmek beğenmiye bilirsin ama kibarcada söyleyebilirsin patavatsızlık yapma lütfenVeLi33' Alıntı:ya kardeş taklacıyı taklacıya vurun
kardeş üzgünüm ama kuşların hiçgüzel degil
kusurama bakma
saygılarımla
VeLi
ne kusura bakıcam ben onları zevkle bakıyorum, olsun arkadaşım beyenmeyebilirler benim için kuşlarım güzel onlarla zevkle zaman geçiriyorum.aziz' Alıntı:sanane kardeşim ne biçim laf o öyle adam severek besliyorsa onun için dünyanın en güzel kuşudur senin ne haddine hakaret etmek beğenmiye bilirsin ama kibarcada söyleyebilirsin patavatsızlık yapma lütfenVeLi33' Alıntı:ya kardeş taklacıyı taklacıya vurun
kusurama bakma
saygılarımla
VeLi
emirsalih' Alıntı:ne kusura bakıcam ben onları zevkle bakıyorum, olsun arkadaşım beyenmeyebilirler benim için kuşlarım güzel onlarla zevkle zaman geçiriyorum.aziz' Alıntı:sanane kardeşim ne biçim laf o öyle adam severek besliyorsa onun için dünyanın en güzel kuşudur senin ne haddine hakaret etmek beğenmiye bilirsin ama kibarcada söyleyebilirsin patavatsızlık yapma lütfenVeLi33' Alıntı:ya kardeş taklacıyı taklacıya vurun
kusurama bakma
saygılarımla
VeLi