Yeni aldım yorumlarmısınız..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
Sizce kuşlar nasıl yeni aldım kanatlarını makasladım damızlık yapıcam fakat kümesimdeki tüm kuşlar dışlıyo bu ikisini ne yapmam gerek daha kasa bile seçemediler 4. gün olucak yorumlarsanız çok memnum olurum arkadaslar. Saygılarımla Burak..

Ekli dosyalar

• Çift çakmaklılar.webp
    Çift çakmaklılar.webp
    198.1 KB · Görüntüleme: 1,389
Kuşlar gayet güzel abi 1 haftayada saden kümesde alışacaklarını düşünüyorum bol yavrular alman dileğiyle :slm:

Maşallah yerde güzel duruyorlar :slm:

hayırlı olsun güzeller bencede.

kuşlar güzel tipleri maşallah ama tam oyun kuşu değil şebap miski kırması oynasa bile ilerletmez bence

Bende kuşları sırf tipi ve renk tonu için aldm oyun önmli deil yavrularını sökücem inşallah oyunda vardır. olmasada kuşları her türlü gideri var bence ?? Saygılar Burak.

Taklacı kuştan anlamam gerekmiyor mu Burak kardeşim bazı yorumlarında 8li 9lu çıkan kuşlarından bahsediyorsun çünkü , bunlar kırma değil ayna kuyruk çakmaklı kuşlar oyunlu olup olmadığını uçurunca anlarsın ancak güzel gözüküyorlar.

paçalar örme fakat kılıç değil arkadaki kuşun gülünde kalkıklık var gibi, öndekinde tek tel beyaz var kuyrukta bu yüzden tahminen beli temiz değil.hoşuna giderek almışsın güle güle besle, fakat bunlardan oyun kuşu performansı bekleme.sevgiler

Gülü kalkık derken ne demek istedinizi anlamadım ama arka kuyrukta 2 beyaz telek var.

Maşallah ne güzel kuşlar...
Allah bol yavrular almayı nasip etsin, hayırlı üretimler...

Sağolasın hepimizee :)

arkadşlar kuşlar kümese alıştı kanatları makasta olduğu için alt kasalardan kavga ede ede kaptılar 1 tane şimdi yumurtaya kovalıyo erkek. Kasaya full çalı çırpı topladılar dişi arada yatıyo. şimdi sorum şu abilerim kardeşlerim bu kuşlar şebabmı ve yavrularına oyun söktürebilirmiyim yoksa bu soy oyun yapmazmı ?? yorumlarını bekliyorum.. saygılar BURAK..

Kuşlarım yumurtladı herkese teşekkürler :heyo: :heyo:

Geri