Yeni Balkon Kümesim ve Güvercin Cinsleri Nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frkn-uygr3437
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Furkan Uygur
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Merhaba siteye yeni katıldım yeni balkon kumesi yaptım ve 2 tane güvercin hediye geldi uzaktan cinsleri nedir ve bunlar çok korkuyorlar önlerine yem atıyorum yemiyolar karınlarıda çok aç acaba kusların cinsi nedir ne yapmalıyım ? ve kümes nasıl olmuş yorum yazın lutfen file:///C:/Users/uygur/Desktop/Foto%C4%9Fraf0393.jpg file:///C:/Users/uygur/Desktop/Foto%C4%9Fraf0405.jpg file:///C:/Users/uygur/Desktop/Foto%C4%9Fraf0406.jpg

Re: yeni balkn kmesim ve gvercin Cinsleri nedir ?

frkn-uygr3437' Alıntı:
Merhaba siteye yeni katıldım yeni balkon kumesi yaptım ve 2 tane güvercin hediye geldi uzaktan cinsleri nedir ve bunlar ço k koukuyorlar onlerine yem atıyorum yemiyolar karınlarıda çok aç acaba kusların cinsi nedir ne yapmalıyım ? ve kümes nasıl olmuş yorum yazın lutfen file:///C:/Users/uygur/Desktop/Foto%C4%9Fraf0393.jpg file:///C:/Users/uygur/Desktop/Foto%C4%9Fraf0405.jpg file:///C:/Users/uygur/Desktop/Foto%C4%9Fraf0406.jpg

Kardeşim anasayfadan da yazdım, foto ve resim yükleme sitelerinden birini bilgisayarındaki bu dosyaları upload edip linklerini IMG tuşuna tıklayıp arasına yapıştırarak gösterebilirsin. (Örn; tinypic.com) Şu an bu eklediğin fotoları kimse göremiyor.

.

Furkan, ileti gönderirken yazı yazdığın kısmın altında kalan alanda
Eklenti Yüklemesi kısmından Gözat diyerek bilgisayarından dosya yüklemesi yapabilirsin.

peki teşekkür ederim

kuşların cinsi ne ?

bu kuşların cinsi ne oynarlarmı

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0405.webp
    Fotoğraf0405.webp
    157.7 KB · Görüntüleme: 1,951

Kuşların mardin ırkına benziyor kardeşim Sanırım Yavru kızması ikiside balkonda besliyorsan düzün uçan kuşları tavsiye ederim mardin kuşu zor olur herşey gönlünce olsun

Saygılarımla

teşekkür ederim

Yeni Balkon Kümesim

Balkon Kümesin yeni yaptım ve 2 güvercin geldi cinsleri ne bunların ? ve kümes nasıl olmus kışın kuşlar üşürmü ?

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0393.webp
    Fotoğraf0393.webp
    135.9 KB · Görüntüleme: 1,901
  • Fotoğraf0405.webp
    Fotoğraf0405.webp
    157.7 KB · Görüntüleme: 1,923
Fazla zor kuşlara benzemiyorlar ama besle bakalım ne olacaklar sağlıklılar yetmez mi ? Benim kanatim de bu kuşların balkona da rahat gecekleri ...

gülegüle besle banada mardin taklacı ırkı gibi geldi.

SİVAS VE ÇEVRESİNDE BUNLARA BENZEYEN TAKLACILAR GÖRDÜM.

KIRMIZI ŞAŞI GÖZLÜ UFAK ÇAPLILAR..OYUNLU OLANLARI DA VAR.. BEKLE VE GÖR. :tamam:

Geri