yeni balon kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler

İbrahim bey inanılmaz güzel gözüküyorlar bir toplu halde hiç bu kadar balon kuşunu bir arada görmemiştim kümes içinde bunları seyretmek ne keyiflidir kimbilir paylaşımınız için teşekkürler maşallah sağlık içinde bol yavrular dilerim.

EVET COK G%ZEL GOZ%K%YORLAR ACABA BUNLARIN FIYATI NEDIR ORLARDA VEYA YABANCI UYRUKLU KOST%M KUSLARI TUTULUYORMU

arkadaşlar resimler alıntıdır diye not düşmeyi unutmuşum.kuşlar benim değildir.ama sizlerinde dediği gibi bu şekilde onları seyretmek gerçektende çok zevkli olmalı.fiyatlarını bende bilmiyorum ama görüntü olarak çifti 150 yada 200 den aşağı yok gibi.saygılarımla ibrahim

panda ve king çifti 150 lira balon 200 çifti

yorumlarınızdan dolayı herkeze saygılar.ama yeni arkadaşım değişik bir şeyler yazı olarak düşünmeye çalış ve yeni kelimeler üretirsen yeni iletilerinde daha farklı olacaktır bence genede sana yorumundan dolayı teşekkürlerimi sunarım.saygılarımla ibrahim

oooOOO bayağı pahalıymış.

arkadaşlar kuşlar alıntıdır.ama benimde öyle güzel kuşlarımın olmasını isterdim.gönül neler istiyor ama olmayınca olmuyor işte;

gerçekten süper kuşlar maşallahhhh allah iyi günlerde yetişyirmeyi nasip etsin herkese tüm site yöneticilerineslm ve saygılarımla (hekim)___

EEt kuslar cok guseller masallah Pazara gittigide gormustum bu kuslardan bi o kdr da tuhaflar acıkcası :)

Abi bu kuşların fiyatını falan bilmem ama kuşlar süper görünüyo....

saygılar...

Geri